Volkan Demirel yardım istedi, gözyaşlarını tutamadı

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, deprem sonrası "Allah rızası için yardım gönderin" dedi. Demirel'in videoda gözyaşlarını tutamadığı görüldü

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem saat 4.17'de, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde gerçekleşti. 7.7 büyüklüğündeki deprem, 7 kilometre derinlikte oldu.

Öte yandan AFAD, 04.26'da Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 6.4, saat 04.36'da da Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 6.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

AFAD'dan yapılan açıklamada, en büyüğü 6.6 büyüklüğünde olmak üzere 06.30 itibarıyla 42 artçı depremin meydana geldiği belirtildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Depremin Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya ve Adana başta olmak üzere çevre illerde yoğun şekilde hissedildiği ifade edildi.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Instagram hesabından yaptığı canlı yayında gözyaşlarını tutamayarak yardım istedi.

"Yardım, yardım" diyen Demirel, "Ne kadar imkan varsa göndermenizi istiyorum. Lütfen! Sadece Hatay, Antakya değil çevre iller de aynı şekilde. Lütfen, Allah rızası için" ifadelerini kullanan Demirel'in gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Demirel ayrıca "Yardıma muhtaç insanlar var. Neredesiniz ekipler?" paylaşımında bulundu.

 

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel de kişisel Instagram hesabından bir paylaşım yaparak yardım istedi.

Hatay'daki durumun çok kötü olduğunu belirten Demirel, şu ifadeleri kullandı:

Arkadaşlarımız enkaz altından çıktılar. Hala enkaz altında olan yakınlarımız, arkadaşlarımız var. Hatay geneli felaket vaziyette. Zaten hastaneler yıkıldı. Ambulans vs. yeterli hiçbir şey yok. Bir an önce yardım gelmesi lazım buraya çünkü çok kötü her şey. Lütfen bir şey yapılması lazım.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU