Saadet Partisi: Medyaya yansıyan varsayıma dayalı haberler doğru değildir

Saadet Partisi Basın Müşaviri Uzgur, Karamollaoğlu’nun liderleri ziyaretine dair çıkan kulis bilgilere karşı açıklamada bulundu

Fotoğraf: Saadet Partisi

Saadet Partisi Basın Müşaviri Hacımurat Uzgur, bazı “basın ve medya organlarında çıkan birtakım ‘kulis bilgileri’ hakkında” başlığıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun Millet İttifakı’nın 13 Şubat’taki toplantısı için liderleri turladığını hatırlatan Uzgur, Karamollaoğlu’nun bu görüşmeleri bir mahremiyet çerçevesinde yürüttüğünü kaydetti.

“Görüşülen sayın genel başkanlara duyduğumuz saygı gereği, mahrem olan bu görüşmelerin içeriğine dair bilgi verilmemektedir” ifadesini kullanan Uzgur şu tepkiyi gösterdi:

Medyaya yansıyan varsayıma dayalı haberler  doğru değildir. Milletimizin geleceğiyle ilgili yapılan bu görüşmelerden çıkacak sonuçlar da inşallah hayırlı olacaktır.

"İki lider itiraz etmedi"

Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından “Saadet lideri Karamollaoğlu dün Davutoğlu ve Babacan’ı ziyaretinde, ilk kez Kılıçdaroğlu’nun adaylığını zikrederek, CHP liderine sıcak baktığını söyledi. İki lider itiraz etmedi. Karamollaoğlu, bugün Kılıçdaroğlu ziyaretinde, ‘Görüşmede adınız geçti, ben de destekliyorum’ dedi” paylaşımı yapmıştı.

Saymaz şöyle devam etmişti:

Öğrendiğim kadarıyla Kılıçdaroğlu, Karamollaoğlu’nun sözlerini dinledi ve herhangi bir karşılık vermedi. Karamollaoğlu, şu an Demokrat Parti lideriyle görüşüyor. Uysal’ın Kılıçdaroğlu’nu desteklediği biliniyor. İstikşafi görüşmelerin sürmesi bekleniyor.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU