"Çok seksi" performansıyla 112 şikayet birden alan Ekin Su şimdiyse bir rahibeyi canlandıracak

Aşk Adası'nın kazananı, son performansından "hiç pişmanlık duymuyor"

(AFP)

Önceki performansı bazılarınca "çok seksi" bulunarak eleştirilen Ekin Su, Dancing on Ice'ın (Buzda Dans) bir sonraki bölümünde şarkı söyleyen bir rahibe olarak sahne alacak.

Geçen yılın Aşk Adası (Love Island) şampiyonu, ITV1'in buz dansı yarışmasının bu sezonunda profesyonel partneri Brendyn Hatfield'la birlikte yarışıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Britney Spears'ın hit şarkısı Toxic eşliğinde paten kayarak Aşk Adası villasında geçirdiği zamanlarda kötü şöhret kazanan terasta sürünme anını yeniden canlandıran Ekin Su, sezona etkileyici bir başlangıç yaptı.

Ancak görünüşe göre realite şov yıldızının performansı bazı izleyicilerin hoşuna gitmedi. Ekin Su halk oylamasının ardından en düşük puanlı iki yarışmacıdan biri olurken sözkonusu bölüm, Ekin Su'nun vücudunu saran gümüş detaylı, ten rengi tulumu ve performansı hakkında 112 adet Ofcom (Birleşik Krallık'taki medya denetleme kuruluşu -ed.n.) şikayeti aldı.

29 Ocak Pazar günkü bölüm öncesinde, realite şov yıldızı ve eski Türk pembe dizisi oyuncusu, buzun üstünde son bulunduğu zamana dair düşüncelerini dile getirerek bir sonraki bölümde Neşeli Günler (The Sound of Music) müzikalinden Maria'yı canlandıracağını açıkladı.

The Sun'a verdiği röportajda Ekin Su, "Performansta kimi görürseniz görün, ister Britney Spears'ı ister Neşeli Günler'deki Maria'yı canlandırayım, o kişi olurum" dedi.

Britney'le eğleniyordum, bence daha iyi performans gösteremezdim; hiç pişman değilim. Onu canlandırdım ve şimdi bitti.

Bu sefer Neşeli Günler'den bir karakteri oynayacağım ve nasıl olması gerekiyorsa öyle olacağım; bir karakter bu. Benim oyuncu olduğum unutuluyor. Buzda VIII. Henry'i oynamam istenseydi, onu da yapardım.

The Independent, yorum için Ekin Su'nun temsilcisiyle temasa geçti ancak henüz yanıt alamadı.

1930'ların sonlarındaki Avusturya'da geçen Neşeli Günler, çok çocuklu bir aileye bakarken rahibe olmayı düşünen Maria isminde bir kadının hikayesini anlatıyor.

Maria rolü en çok 1965 tarihli film uyarlamasında onu canlandıran Julie Andrews'la özdeşleştiriliyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU