Daha iki bölümü yayımlanan The Last of Us şimdiden ikinci sezonu garantiledi

Dizi HBO tarihine geçti

HBO'nun aynı isimli video oyunundan uyarladığı yeni dizisi The Last of Us, daha iki bölümü yayımlanmasına rağmen ikinci sezon onayını aldı.

Müjdeli haber, dizinin izleyicilerine dün (27 Ocak) The Last of Us'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımla duyuruldu.
 


Başrollerde Pedro Pascal ve Bella Ramsey'nin oynadığı dizi, parazit bir mantarın insanları zombiye dönüştürdüğü pandeminin etkisi altındaki bir dünyada geçiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2013'te piyasaya sürülen popüler video oyununun dizi uyarlaması, daha ilk bölümüyle geniş seyirci kitlesine ulaştı. The Last of Us, HBO'nun son 10 yılda ilk bölümü en çok izlenen dizileri arasında ikinci sıraya yerleşti.

Dizinin geçen hafta yayımlanan ikinci bölümüyse 5,7 milyon izlenme sayısına ulaştı. Böylece The Last of Us, ilk haftadan yüzde 22 daha fazla izlenerek HBO tarihinin ikinci bölümüyle izlenme sayısını en çok katlayan yapımı oldu.

HBO'nun ikinci sezona yeşil ışık yapmasının ardından dizinin yapımcılarından Neil Druckmann, Hollywood Reporter'a şöyle dedi:

Joel ve Ellie'nin serüvenini uyarladığımız diziyi bu kadar kişinin izlemesi ve bağ kurması açıkçası beni onurlandırdı ve çok etkiledi.

Druckmann, dizinin ortak yapımcılarından Craig Mazin'e ve oyuncu kadrosuna teşekkür etti ve "İkinci sezonda yolculuğa devam edecek olmamızın mutluluğunu yaşıyoruz" diye ekledi.

Her pazar yeni bölümü yayımlanan The Last of Us, Türkiye'de BluTv'den izlenebiliyor.

 

Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Forbes

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU