The Last of Us hayranlarının favori sahnesi "yanlışlıkla" çekilmiş

Dizinin yaratıcısı, viral sahneyi aslında çok farklı planladıklarını söyledi

HBO'nun aynı isimli video oyunundan uyarladığı yeni dizisi The Last of Us, kısa sürede geniş bir izleyici kitlesini kendine çekti.

Parazit bir mantarın insanları zombiye dönüştürdüğü pandemiden kurtulmaya çalışanları anlatan dizinin şimdiye kadar iki bölümü yayımlandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin ikinci bölümünde Pedro Pascal'ın oynadığı Joel Miller, Anna Torv'un canlandırdığı Tess ve Bella Ramsey'nin karakteri 14 yaşındaki Ellie, enkaza dönen bir şehirden geçiyordu.

Ekibin su basmış bir otel lobisinden geçtikleri sahnedeyse izleyicilerin dikkatini çeken piyano üstünde zıplayarak notalara basan kurbağa oldu.

İzleyiciler sosyal medyada "The Last of Us'ın son bölümündeki en iyi performansı piyano çalan kurbağa sergiledi" gibi yorumlar yaptı.
 


Sahnenin viral olmasının ardından dizinin yaratıcı ortaklarından Neil Druckmann, konuya açıklık getirdi.

Twitter'dan paylaşım yapan Druckmann, sahnenin tamamen bir set kazası sonucu ortaya çıktığını söyledi.
 


Yaratıcı, sahneyi çok daha farklı planladıklarını ama işlerin istedikleri gibi gitmediğini belirtti. Druckmann'ın aktardığına göre sahnenin ana unsuru, kurbağayı yiyen bir martı olacakmış. Martının istenileni yapmaması üzerine sahte kurbağa, piyano üstünde zıplayarak viral sahneyi ortaya çıkarmış.

Türkiye'de BluTv'den izlenebilen HBO dizisi The Last of Us'ın her hafta yeni bir bölümü yayımlanıyor.

 

Independent Türkçe, ScreenRant, Collider

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU