AK Parti’li Turan: AR-GE Başkanımız daha dün yüzde 52'nin üzerinde bir oydan bahsetti

Turan, “İktidar olmak veya olmamak dünyanın sonu veya başı değil” değerlendirmesinde bulundu

Fotoğraf: Habertürk

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Cumhur İttifakı’nın oy oranına yönelik, “AR-GE Başkanımız daha dün yüzde 52'nin üzerinde bir oydan bahsetti” dedi.

Habertürk’te Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtlayan Turan, “Biz sayın Erdoğan'ı iktidarda olduğu için sevmedik, bu ülkede çok büyük adımlar attığı için, vesayeti yıktığı için sevdik” dedi.

“İktidar olmak veya olmamak dünyanın sonu veya başı değil” ifadelerini kullanan Turan,  “Göreceksiniz Sayın Erdoğan'ı da onun ittifakı ve partisini bu millet çok farklı lider yapacaktır” ifadelerini kullandı.

Turan partisinin oy oranına yönelik şunları ifade etti:

ARGE Başkanımız Mustafa Şen Bey, dün itibariyle yüzde 52'nin üzerinde bir oydan bahsetti. AK Parti son aylarda toplumun tüm kesimlerin sosyal dertlerini görerek, masaya yatırıp, çözmek için adımlar attı. Her adımın milyonlar karşılığı var. KHK borçları, icralar, sözleşmeli personel meselesini düşünün. Kimin ne sorunu varsa AK Parti masasının gördüğü insanlar. 20 yıl içerisinde çok geri kalmış olan altyapımızı AK Parti hükümeti büyük bir motivasyonla bitirdi. Şimdi bireysel refahın çok önde olduğu bir dönem yaşıyoruz. Köprü, yol, hastane yapmaktan bireysel derdi unuttuk belki de. Ama şimdi bu sorunun çözümü için adımlar atıyoruz.

 

Habertürk

DAHA FAZLA HABER OKU