Hugh Jackman'dan steroid açıklaması: "İşimi o kadar da sevmiyorum"

"Tavuk tanrısı varsa başım belada"

Hugh Jackman, yakın zamanlı bir röportajında "kendi karakterinin Wolverine'le taban tabana zıt olduğunu" söylemişti (20th Century Fox)

Ünlü oyuncu Hugh Jackman, katıldığı HBO Max programında kendisiyle özdeşleşen Wolverine karakterinin fiziğine girmek için hiç steroid ilaç kullanıp kullanmadığına dair konuştu.

Sunucu Chris Wallace, 54 yaşındaki Jackman'a "Kaslarını geliştirmek için hiç yapay yollara başvurup başvurmadığın çok merak ediliyor" dedi.

Jackman bunu şöyle açıkladı:

Hayır, işimi seviyorum ama steroidlerin yan etkilerini okuyunca 'O kadar da sevmiyorum' dedim. Vücudumu eski usül yollarla yaptım.

Ünlü oyuncu, çoğunlukla tavuk yediğini söyledi ve özür dileyerek devam etti:

Veganlardan, vejetaryenlerden ve dünyadaki tüm tavuklardan özür dilerim. Karmam gerçekten hiç iyi değil. Tavuklara yönelik herhangi bir tanrıça varsa başım büyük belada.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Söyleşisinin devamında Jackman, 2000'de Wolverine rolüne ilk kez seçildiğinde yaptığı komik hatayı anlattı.

Türkçede kutup porsuğu anlamına gelen "Wolverine" karakterinin, İngilizcesi "wolf" olan kurtlarla alakalı olduğunu sandığını belirten Jackman, şunları söyledi:

Çizgi romanı hiç okumamıştım. Rolü aldım ama hakkında hiçbir şey bilmiyordum... Avustralya'da kutup porsuğu yok, bunun gerçek bir hayvan olduğunu bile bilmiyordum. Kurttan türeyen bir hayvanı canlandıracağım sanıyordum.

Çekimler sırasında kurt gibi rol yaptıktan sonra yönetmenden uyarı aldığını belirten Jackman şöyle devam etti:

Yönetmen 'Ne yapıyorsun?' diye sordu. 'Kurtlar böyle yapmaz mı?' dedim. 'Ne kurdu, sen bir kutup porsuğusun!' diye çıkıştı.

Ünlü oyuncu, Wolverine'i ilk kez 2000'de gösterime giren X-Men'de canlandırmıştı. Jackman, Deadpool 3'te Wolverine'i 10. defa beyaz perdeye taşıyacak.

Başrolde Ryan Reynolds'ın yer alacağı Deadpool 3'ün Kasım 2024'te vizyona girmesi planlanıyor.

 

Independent Türkçe, Variety, People

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU