Leonardo DiCaprio'nun yılbaşı partisindeki dans videosu TikTok'ta viral oldu

Oyuncunun, rapçi BeatKing'in Then Leave şarkısına sigara içerek ritim tuttuğu görülüyor

(AP)

Leonardo DiCaprio'nun yıldızlarla dolu bir partide dans ettiği video TikTok'ta viral oldu.

İnternette dolaşan videoda 48 yaşındaki aktör, Miami'deki bir yılbaşı partisinde, Gekko restoranının barında dans ederken görüntülendi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Siyah tişört ve beyzbol şapkasıyla gündelik kıyafetler tercih eden Diriliş'in (The Revenant) yıldızı, TikTok'a yüklenen 10 saniyelik kısa bir videonun arka planında, rapçi Drake'in de katıldığı bildirilen bir etkinlikte ritim tutarken görülüyor.

Teksaslı rapçi BeatKing'in Queendome Come'la seslendirdiği Then Leave eşliğinde dans ederken DiCaprio'nun ağzında bir sigara vardı.

Bu haber yazıldığı sırada 250 bin beğeni alan kısa videonun açıklama kısmında, "Leonardo DiCaprio, Miami'nin Brickell bölgesindeki Gekko'da kendini müziğe bırakıyor" yazıyor.

The Independent'ın Kate Hudson, Kylie Jenner, Courtney Cox ve Jonathan Bailey gibi yıldızların yeni yılı nasıl kutladığına dair derlemesini buradan okuyabilirsiniz.

 

@livinmiami305 Leonardo DiCaprio just vibing in Miami at Gekko in Brickell More on IG - livinmiami305 : @Rocio Aghemo @Valentine #miami #miamiflorida #miamifl #onlyinmiami #brickell #brickellliving #brickellmiami #leonardodicaprio original sound - Miami | Miami Beach


Geçen yıl Margot Robbie, DiCaprio'yla Para Avcısı'nın (The Wolf of Wall Street) açılışındaki çıplak sahneyi çekmeden önce tekila shot içtiğini anlatmıştı.

32 yaşında oyuncu Bafta: A Life In Pictures etkinliğinde, üzerinde dizüstü çorap ve topuklu ayakkabılarla çıplak görüldüğü sahneyi çekmeden önce gergin olduğunu paylaşmıştı.

Robbie, "Yalan söylemeyeceğim, o sahneden önce birkaç tekila shot içtim çünkü gergindim; çok, çok gergindim" dedi.

Açıkçası, filmin ne kadar başarılı olduğunu düşününce bugün kulağa aptalca geldiğini biliyorum ama o zaman "Bu filmde kimse beni fark etmeyecek" diye düşünüyordum. Bu filmde ne yaptığımın bir önemi yok çünkü herkes Leo'ya ve diğer şeylere odaklanacak.

Ve sadece "Ben fark edilmeyeceğim" falan diyordum.




*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU