Wednesday'in yıldızı Jenna Ortega, Netflix'in 2. sezonu onaylamasını yorumladı

"Wednesday bildiğini okuyor"

Netflix pek çok seyircinin beğenisini kazanan Wednesday'e sonunda 2. sezon onayını verdi. Yeni sezon duyurusu, dizinin resmi Twitter hesabından "Daha fazla işkence geliyor. Şanslısınız" ifadesiyle paylaşıldı.

Wednesday'in yıldızı Jenna Ortega, platformun dizi ve filmlerle ilgili özel içerikler sunan sitesi Tudum'a onayı yorumladı. 20 yaşındaki oyuncu şöyle konuştu:

Wednesday bildiğini okuyor. Kimseyi memnun etmeye çalışmıyor. Eskiden insanları memnun etmeye çalışan biri olarak buna gerçekten saygı duyuyorum.

Ortega ayrıca attığı tweet'le hayranlarına seslendi:

Gelecek sezonu mümkün kılan herkese teşekkür ederim. Bunların hepsi epey sürrealdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yapımın dizi sorumluları Miles Millar ve Alfred Gough ise "Başka bir sezona dalıp Nevermore'un çılgın ve ürkütücü dünyasını keşfetmek için sabırsızlanıyoruz" diye konuştu. İkili "Dünyanın dört bir tarafındaki insanlarla bağ kuran bir dizi yapmak harika" dedi.

2. sezon duyurusunda, Wednesday Addams'ın şu sözlerine yer verildi:

Son birkaç haftadır av oldum, uykularım kaçtı ve internette milyonlar kez taklit edildim. Resmen işkenceydi. Teşekkür ederim.

Dizinin bir Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) ürünü olması nedeniyle 2. sezonun başka bir platforma geçebileceği düşünülüyordu.

Zira Deadline'ın geçen yıl bildirdiği üzere, Amazon ve MGM 8,5 milyar dolarlık bir birleşme gerçekleştirdiği için Wednesday'in haklarının da bu birleşmeyle birlikte gidebileceği düşüncesini akıllara getirmişti. Ancak Netflix, bu satışın mevcut anlaşmaları etkilemediğini bildirmişti.

Şimdiye kadar pek çok uyarlaması çekilen Addams Ailesi'nin ilk spinoff'u olan Wednesday'in 4 bölümünü, aynı zamanda dizinin yapımcılığını da üstlenen Tim Burton yönetti. Popüler dizi, Kasım 2022'de Netflix'te yayımlandı ve platformun en çok izlenen İngilizce dizisi unvanını kazandı.

 

Independent Türkçe, Tudum, NME

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU