Bahçeli'den Davutoğlu'na: Serok Ahmet akıldan nasipsizdir

Davutoğlu'nun "Küçük aklıyla ‘altılı masa’nın içine fitne sokmaya çalışıyor” sözlerine yanıt veren Bahçeli, "Serok Ahmet akıldan nasipsizdir, aklen de zifiri karanlıktır" dedi

Fotoğraf: AA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz'de keşfedilen gaz rezervleri ile ilgili açıklamalarına gelen eleştirilere tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan yapan Bahçeli, "Ucuz insan müsveddesi bazı siyasetçi ve gazetecilerin evlerinde kullandıkları doğalgazın bu kış kesilmesi, soğukla tanıştıklarında titreyen bedenlerinin iftira saçan dilleriyle nasıl bir uyum sağlayacağını görmek lazımdır. Doğalgaz keşfine itibar etmeyenlerin iliklerine kadar işleyen soğukla nasıl başa çıkacaklarını yakından görüp takip etmek milletimizin hakkıdır. Bakalım gaz mı yalan soğuk mu yaman" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'na tepki

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Habertürk’teki yayında Bahçeli hakkında, “Küçük aklıyla ‘altılı masa’nın içine fitne sokmaya çalışıyor” demişti.

Davutoğlu'nun açıklamalarına yanıt veren Bahçeli, "Serok sana diyorum, her insanda akıl vardır. Önemli olan akletmektir. Ama senin sözde aklın sürekli yalpalayıp halt etmektedir. Meşale gibidir akıl, karanlığa göz, ölü tene can, dilsiz için sözdür. Serok Ahmet akıldan nasipsizdir, aklen de zifiri karanlıktır" dedi.

 

Independent Türkçe
 

DAHA FAZLA HABER OKU