DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Erol: Kağıthane ilçe teşkilatımızdan iki üyeye bıçaklı saldırı gerçekleştirildi

Erol açıklamasında, "Teşkilat mensuplarımızın tedavisi devam etmektedir. Olay emniyet güçlerine bildirilmiştir. Teşkilatımıza geçmiş olsun diyorum. Sürecin takipçisi olacağız" dedi

Fotoğraf: ANKA

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Erhan Erol, Kağıthane teşkilatının esnaf ziyareti sırasında bir şahıs tarafından iki parti üyesine bıçaklı ve yumruklu saldırı olduğunu duyurdu. 

Erol, sosyal medya hesabında şu açıklamayı yaptı:

Kağıthane ilçe teşkilatımız esnaf ziyareti yaptığı sırada, motorlu bir şahıs tarafından teşkilatımıza bir saldırı gerçekleşmiştir. Önce yumrukla ardından da bıçakla saldıran şahıs, gençlik teşkilatımızdan Talha Şahbaz ve Hasan Ünver’in yaralanmasına sebep olmuştur.

Teşkilat mensuplarımızın tedavisi devam etmektedir. Olay emniyet güçlerine bildirilmiştir. Teşkilatımıza geçmiş olsun diyorum. Sürecin takipçisi olacağız.

Olay sonrasında Erol, saldırıda yaralanan ve Hamidiye Etfal Hastanesi’nde tedavi gören DEVA Partili Talha Şahbaz ve Hasan Ünver’i ziyaret etti.

Babacan'dan açıklama

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Kağıthane İlçe Başkanlığı’nın esnaf ziyareti sırasında bir şahıs tarafından parti üyeleri Talha Şahbaz ve Hasan Ünver’e bıçaklı ve yumruklu saldırıda bulunulmasına yönelik açıklama yaptı.

Babacan, sosyal medya hesabında şu mesajı paylaştı:

Bugün İstanbul Kağıthane’de partimizin teşkilat mensuplarına yapılan bıçaklı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Saldırıda yaralanan arkadaşlarım Talha Şahbaz ve Hasan Ünver’e geçmiş olsun diliyorum. Meşru demokratik siyasetimize eşkiyalıkla karşılık verenlere pabuç bırakmayacağız.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU