Cher'in, 40 yaş küçük sevgilisi "başkasına bakmasın" diye bıçak altına yatacağı öne sürüldü

"Aşk matematikten anlamaz" diyen Cher, operasyonlara 250 bin dolar ayırmış

Cher, en çok 1998'de çıkardığı Believe parçasıyla tanınıyor (Reuters)

76 yaşındaki ünlü şarkıcı Cher'in, kendinden 40 yaş küçük olan müzik yapımcısı sevgilisi Alexander Edwards'ın yanında genç görünmek için bir dizi estetik operasyon yaptırmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Radar Online'a konuşan bir kaynak, Cher'in yüz gerdirme, göğüs kaldırma ve burun estetiği hakkında bilgi aldığını ve bu işlemler için 250 bin dolar ayırdığını söyledi.

Aynı kaynak şöyle devam etti:

Cher, bu işi halletmeye çok hevesli. Alexander'ın çapkınlığıyla ünlü olduğunu biliyor ve gözlerini kendinden başkasına dikmediğinden emin olmak istiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

36 yaşındaki Edwards, daha önce eski kız arkadaşı Amber Rose'u 12 farklı kadınla aldattığını kabul etmişti.

Cher, Edwards'la ilişkisini geçen ay Twitter'dan duyurmuştu.

Önce "Hayatımın bir kısmı ÇOK HARİKA" diye tweet atan ünlü şarkıcı, bir hafta sonra kalp emojisiyle birlikte Edwards'ın fotoğrafını paylaşmıştı.

Cher sevgilisinin, ailesiyle çoktan tanıştığını da sözlerine ekleyerek "Aşk matematikten anlamaz!" ifadelerini kullanmıştı.
 


Ünlü şarkıcı, sevgilisiyle arasındaki 40 yıllık yaş farkını eleştirenlere "Kıskananlar çatlasın... Mutlu olduğumuz ve kimseyi rahatsız etmediğimiz sürece önemli değil" yazarak cevap vermişti.

Cher daha önce Sonny Bono ve şarkıcı Gregg Allman'la evlenmişti ve Tom Cruise, oyuncu Val Kilmer, plak şirketi patronu David Geffen ve Kiss'in solisti Gene Simmons gibi ünlü isimlerle ilişki yaşamıştı.

 

Independent Türkçe, Radar Online, People

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU