Yusuf'un Lille transferinin ardından Trabzonspor Başkanı konuştu: O hikayemizin başrol oyuncusuydu, hikaye yarım kaldı

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu: Geçen yıl paraya en ihtiyacımızın olduğu dönemde göndermedik. Bizim paraya ihtiyacımız yoktu ancak oyuncumuzun ısrarı, transferi bu noktaya getirdi

Ahmet Ağaoğlu / Fotoğraf: AA

Trabzonspor ile Vestel arasında forma göğüs sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavililerin yıldız futbolcusu Yusuf Yazıcı’nın Fransa’nın Lille takımına transfer olmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yusuf’un takımdan ayrılmasından dolayı üzgün olduğunu dile getiren Ağaoğlu, “Yusuf bizim için hikayenin başrol oyuncusuydu. Şu an hikayemiz yarım kaldı. Geçen sene paraya en ihtiyacımızın olduğu dönemde göndermedik. Bizim paraya ihtiyacımız yoktu ancak oyuncumuzun ısrarı, bu transferi bu noktaya getirdi. İçime kan damladı. Hikayeyi yazmaya başlamıştık ve başrol oyuncusu Yusuf'tu. Umarım kendimi toparlarım. Yusuf'un kararına saygı duyuyorum, için el vermese de. Engellememe rağmen sahadaki mücadelesi gibi mücadelesini hiç bırakmadı” şeklinde konuştu.

Ağaoğlu, "Yusuf Yazıcı’ya kırgın mısınız" şeklinde gelen bir soruya, şöyle cevap verdi: 

Kırgınlık, küskünlük dargınlık söz konusu değil. Bugün bu ülkede futbola başlayıp Avrupa’ya giden en yüksek rakam. O, misyonunun bir bölümünü tamamladı ama keşke hepsini tamamlasaydı.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU