Brooklyn Beckham niçin babası gibi futbolcu olamadığını açıkladı

Eski futbolcu o zamanlardan sonra aşçılık kariyerine geçti

(AP)

Brooklyn Beckham, futbol kariyerinde neden ünlü babası David Beckham gibi yükselemediğini açıkladı.

Kısa süre önce kendi yemek şovunu başlatan 23 yaşındaki amatör şef, 15 yaşındayken Arsenal Futbol Kulübü Akademisi'nden ayrıldıktan sonra aşçılık dünyasında isim yapmaktan bahsetti.

Bustle'a yaptığı açıklamada, "Çok fazla endişem var. Ve babamın yaptıklarını yapmaya çalışmak, öyle bir noktaya geldi ki, gerçekten sadece kendi adımı duyurmak ve kıçımı yırtarak çalışmak istiyordum" dedi.

Ben bir Balık burcuyum. Hassasım.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

David ve Victoria Beckham'ın en büyük oğlu 2015'te, Arsenal'le sözleşme imzalayamayınca Premier Lig kulübü tarafından takımdan gönderilmişti. O tarihten sonra Brooklyn, What I See (Gördüklerim) adlı kendi fotoğraf koleksiyonunu yayımlayarak fotoğrafçılık alanında kariyer yapmaya başladı.

Kitaptaki fotoğraflar ve basit yazılar hem sosyal medyada hem de profesyonel fotoğrafçılar tarafından çok yerildi.

Brooklyn şimdi de aradığını yemekte bulmuş gibi görünüyor. Modellik de yapan Brooklyn Beckham, aralarında Nobu Matsuhisa, Mozza'dan Nancy Silverton ve Roy Choi'nin de bulunduğu ünlü şefler için yemek pişirdiği Cookin' With Brooklyn adlı yeni bir Facebook Watch serisini aralıkta başlattı.

Brooklyn, "Ben kesinlikle profesyonel bir şef değilim" diye vurguladı.

Bunu hiçbir zaman söylemedim. Asla da söylemem. Açıkçası babam çok genç yaşta ne yaptığını biliyordu. Ben aşçılık yapmaya başlayalı üç yıl bile olmadı.

25, 26 hatta 30 yaşında olup da henüz ne yaptığınızı bilmemek sorun değil. Ne demek istediğimi anlıyor musunuz?

The New York Post, Brooklyn'in yemek programının bölüm başına 100 bin dolara mal olduğunu ve programın yapımında 62 kişilik profesyonel bir ekibin çalıştığını bildirdi.

Ortaya çıktı ki Brooklyn, programında yer alan ünlü şeflerden bazılarıyla gerçekten arkadaş. Brookyln, Nicola Peltz Beckham'la paylaştığı daireye dünyaca ünlü şef ve aynı zamanda komşusu Nobu Matsuhisa'nın nasıl pilav yapma makinesi bıraktığını anlattı. 73 yaşındaki şef, Beckham hakkında, "O da benim kalbimi anlıyor ve daha fazlasını öğrenmeyi seviyor. Çok minnettar" dedi.

Geleceğe yönelik planları hakkında Brooklyn, tanınmış mutfaklarda kısım şefi olarak görev yapacağı bir belgesel dizi başlatmayı planladığını açıkladı. Model ayrıca Los Angeles'ta "düzgün bir İngiliz barı" açmayı da hâlâ umuyor.

Barın ismine gelince Brooklyn, "Eşimle ilgili bir şey olacak" dedi.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU