Jane Fonda ölmeye neden "hazır" hissettiğini açıkladı

Hollywood yıldızı sadece "gerçekçi olduğunu" söyledi

(Reuters)

Jane Fonda faniliği üzerine düşündüğünü ve ölmeye "hazır" olduğunu açıkladı.

84 yaşındaki oyuncu ve aktivist, onun yaşındaki insanların "gerçekçi" olması ve "önündekinin aksine arkasında ne kadar zaman olduğunun farkına varması" gerektiğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Entertainment Tonight'a konuşan Fonda, "etrafta çok daha uzun süre bulunmayacağının farkında olduğunu" ve "harika bir hayat yaşadığı" için "hazır" hissettiğini ifade etti.

"Ölmek istediğimden değil ama bunun çok geçmeden gerçekleşeceğinin farkındayım" diye ekleyen Fonda, "Gerçekçi olan bu" dedi.

Fonda eylülde kendisine Hodgkin Dışı Lenfoma teşhisi konduğunu açıklamıştı.

Non-Hodgkin Lenfoma, vücudun bağışıklık sisteminin mikroplarla savaşmaya adanmış parçası olan lenfatik sistemde başlayan bir kanser türü.

Fonda, Instagram'da şunları yazmıştı:

Bu gayet tedavi edilebilir bir kanser. Hastaların yüzde 80'i hayatta kalıyor, bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum. Sağlık sigortasına sahip olduğum ve en iyi doktorlara ve tedavilere erişebildiğim için de şanslıyım. Böyle bir ayrıcalığım olduğunun farkındayım ve bu çok acı.

6 ay kemoterapi göreceğini söyleyen Fonda, o zamana kadarki "tedavileri epey iyi idare ettiğini" belirtmişti.

Aktör Henry Fonda'nın kızı olan oyuncu Jane Fonda, 7 kez Oscar'a aday gösterilirken, Fahişe (Klute/1971) ve Julia (1977) filmleriyle iki Oscar kazanmıştı.

Fonda'nın diğer yapımları arasında Barbarella, Dünyanın Kaderi (The China Syndrome), Gençlik (Youth) ve Netflix dizisi Grace and Frankie yer alıyor.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU