Yenilmezler oyuncuları, "yaşayan en seksi erkek" unvanı alan Chris Evans'la alay etmiş

Chris Hemsworth, "Jeremy Renner tekrarlamayacağımız bir dizi şey söyledi" dedi

(AFP)

Chris Hemsworth, Marvel'ın Yenilmezler'inin (The Avengers) oyuncularının, "yaşayan en seksi erkek" unvanını almasının ardından Chris Evans'la acımasızca dalga geçtiğini açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jimmy Kimmel Live! programına katılan Thor oyuncusu Hemsworth, 2012 yapımı filmin 6 orijinal oyuncusunun grup mesajlarında People dergisinin son kapağında yer alan Kaptan Amerika yıldızı Evans'la alay ettiğini söyledi.

7 Kasım'da yayımlanan yıllık People kapağında, aktörün kaslarını sıktığı ve ellerini arkasında birleştirdiği bir fotoğraf yer alıyordu.

Hemsworth "Hemencecik 'Ellerin orada ne arıyor?' falan dendi" dedi.

[Robert] Downey [Jr.], Evans'ın tutuklandığını söyledi. Ben de güzel bir sabıka fotoğrafı olduğunu söyledim. Sonra Jeremy Renner tekrarlamayacağımız bir dizi şey söyledi.

Evans'ın olduğu grup sohbetinde Hemsworth, Downey Jr. (Demir Adam), Renner (Hawkeye), Mark Ruffalo (Hulk) ve Scarlett Johansson (Kara Dul) var.

Hemsworth, sohbeti "müstehcen" tutan kişinin Renner olduğunu söyledi.

Yaşayan en seksi erkek seçildiğinde Evans şöyle demişti:

Annem çok mutlu olacak. Yaptığım her şeyle gurur duyuyor ama bu gerçekten hava atabileceği bir şey.

 


Yeni lakabının kendi aleyhine çok fazla şakaya yol açmasını beklediğini de belirten Evans, buna eşlik edecek bir röportaj vermenin "tuhaf bir üstü kapalı övünme biçimi" gibi hissettirdiğini itiraf etmişti.

Evans, "Gerçekten bu sadece zorbalık konusu olacak" diye espri yapmıştı.

Taciz için çok uygun.

Evans, 2021'de Paul Rudd'a verilmesinden sonra bu unvanı kazanan son Hollywood yıldızı oldu. Karınca Adam (Ant-Man) yıldızı o dönem, arkadaşlarının ona "çok fazla acı" çektirmesini beklemesine rağmen bu unvanı "kendisine fayda sağlamak için kabullenmeyi" planladığını söylemişti.

Ödülün verildiği 1985'ten bu yana yaşayan en seksi erkek olarak taçlandırılan diğer yıldızlar arasında Hemsworth, David Beckham, John Legend, Idris Elba, Ryan Reynolds ve Channing Tatum yer alıyor.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU