OnlyFans yıldızının erkek arkadaşını öldürmeden önce platformdan 3 milyon dolar kazandığı belirlendi

Courtney Clenney'nin kaçma şüphesi olduğunu söyleyen savcı kefalet belirlenmemesini istedi

Courtney Clenney suçlamaları reddediyor (Miami-Dade Başsavcılığı)

Erkek arkadaşını öldüren ABD'li OnlyFans yıldızı Courtney Clenney'nin platformdan ne kadar kazandığı ortaya çıktı. İki gün önce görülen kefalet duruşmasında Miami Başsavcılığı, 26 yaşındaki kadının iki yılda 3 milyon dolardan fazla gelir elde ettiği bildirdi.

Clenney'nin 2020'de 966 bin, 2021'de 1 milyon 806 bin dolar kazandığı belirlendi. OnlyFans yıldızı bu yıl ağustosa kadar 327 bin dolar daha cebine koydu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu para sayesinde zanlının kaçabileceğini belirten savcı Khalil Quinan, zanlının yargılama sürecinde parmaklıklar arkasında kalmasını istedi. Savcı ayrıca Christian Obumseli'nin bıçakla öldürülmesinin ardından Clenney'nin babasına 1 milyon 184 bin dolar yolladığına dikkat çekerek kadının varlıklarını gizlemek istediğini söyledi.

Duruşmada ifade veren dedektif Yermaine Briceno, ilk başta Clenney'nin nefsi müdafaa uyguladığını düşündüğünü ancak ortaya çıkan kanıtlardan sonra fikrinin değiştiğini ifade etti.

Zira çiftin yaşadığı sitedeki kamera kayıtları, zanlının bıçaklama olayından iki ay önce de Obumseli'ye saldırdığını ortaya çıkarmıştı.
 

Courtney Clenney
 Miami-Dade Başsavcılığı, Clenney'nin saldırıdan sonra çekilen üzeri kanlı fotoğrafını yayımladı (Miami-Dade Başsavcılığı)


Ayrıca Clenney'nin erkek arkadaşına asansörde saldırdığı görüntüler de savcılar tarafından yayımlanmıştı.

WSVN kanalı ayrıca 5 Mart'ta kaydedilen ve mahkedeme kanıt olarak sunulması beklenen bir videoyu elde etti. Videoda Clenney, erkek arkadaşını öldürmekle tehdit ediyor:

Gerçekten hiç iyi bir gün geçirmiyorum. Seni öldürmek istiyorum.

Dedektif Briceno şöyle konuştu:

Durumu yatıştırmaya çalışanın her zaman Christian olduğunu öğrendim. Mesajlara ve diğer her şeye baktım. Zarar gören hep Christian oldu. Kendine hakim olamayan ve zarar verense sanık.

Clenney'nin avukatı Frank Prieto ise müvekkilinin geçen yıl Las Vegas'ta erkek arkadaşıyla ettiği kavgadan sonra güvenliği aradığını hatırlatarak detektifin neden bunu göz ardı ettiğini sordu.

Prieto yayımlanan ses kayıtlarında Obumseli'nin kayıt alındığını bile bile kız arkadaşına hakaret ettiğini belirtti. Avukat ayrıca müvekkilinin cinayet gecesi saldırıya uğradığını savundu.

Clenney için kefalet belirlenip belirlenmeyeceğine henüz karar verilmedi.

Ne olmuştu?

Zanlının Instagram'da iki milyondan fazla takipçisi vardı. Sosyal medyada Courtney Tailor adıyla tanınan Clenney, erotik paylaşım sitesi OnlyFans'in de popüler kullanıcılarındandı.

Obumseli bıçaklandıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Clenney travma sonrası stres bozukluğu ve madde bağımlılığı nedeniyle ilk olarak akıl hastanesine yatırılmıştı.

Miami polisi, zanlıyı cinayetten 4 ay sonra tutuklamıştı.

Clenney'nin avukatı, müvekkilinin kendini korumak için Obumseli'yi bıçaklamak zorunda kaldığını belirterek Clenney'nin nefsi müdafaa uyguladığını savunmuştu.

Çiftin komşuları iki yıldan daha az süredir birlikte olan Clenney ve Obumseli'nin çalkantılı bir ilişkisi olduğunu söylemişti.

 

Independent Türkçe, New York Post, Daily Mail, WSVN

DAHA FAZLA HABER OKU