Saldırıya uğrayan SONAR Araştırma’nın sahibi Hakan Bayrakçı: Planlı ve organizeydi

Bayrakçı: Bu kadar kavga çıkarıp saldıracak kime ne yaptım diye düşünüyorum

Fotoğraf: Twitter

SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı saldırıya uğradı. Saldırının organize ve planlı olduğunu ifade eden Bayrakçı, saldırganı "Geçmişte çok kızdığım siyasi biri olabilir diye düşünüyorum. Bir rövanş gibi” ifadesiyle işaret etti.

Saldırının geçen salı günü Mecidiyeköy Ortaklar Caddesi’nde meydana geldiğini ifade eden Bayrakçı, yoldan geçen 4 kişinin kendisine önce omuz attığını, daha sonra tartışmaya başladıklarını söyledi.

Odatv’ye konuşan Bayrakçı, o anda saldırganları şikâyet etmeye gitmediğini belirtirken “Kim saldırdıysa devamı gelir diyerek şikâyet etmedim” dedi.

"Geçmişte kızdırdığım birisi olabilir"

Saldırganların profesyonel olduğunu söyleyen Bayrakçı’ya göre şöyle konuştu:

Kimin saldırdığı konusunda net bir şey söyleyemiyorum. MHP’liler desem, ben ABD’yi, PKK’yı her tarafı eleştiriyorum. Atatürk dışında her tarafı eleştiriyorum. Geçmişte çok kızdığım siyasi biri olabilir diye düşünüyorum. Bir rövanş gibi.

"Ülkücü biri 'O yayından erken çık' diye mesaj yazmıştı"

Geçmişte HaberTürk canlı yayınında MHP Genel Başkanı Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yardımcısı Semih Yalçın’ın kendisini eleştirdiğini ifade ederken "O zaman tanıdığım birkaç ülkücü bana ‘abi yayının bitişinden önce çık’ diye uyarı amaçlı mesaj yazmışlardı. Ben ekranda başıma geleni söylüyorum” dedi. Saldırganların kim olduğunu bilmediğini tekrar vurgulayan Bayrakçı, "PKK’da olabilir ama PKK’nın sokak dayağı atacağını düşünmüyorum” diye konuştu. 

"Kime ne yaptım, merak ediyorum"

Vücudunun çeşitli yerlerinde ciddi çürükler olduğunu söyleyen Bayrakçı, üzüldüğü noktanın "bu kadar kavga çıkarıp saldıracak kime ne yaptım diye düşünüyorum” olduğunu belirtti.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU