Matt Smith: House of the Dragon, Doctor Who'dan daha rahat

"Doctor Who en muhteşem karakter"

11. Doctor Who olarak adını duyuran Matt Smith, House of the Dragon'da Daemon Targaryen'ı canlandırıyor (BBC/HBO)

Matt Smith, House of the Dragon ve Doctor Who'yu karşılaştırdı. Ünlü oyuncu, eski dizisinde House of the Dragon'a nazaran daha fazla baskı hissettiğini söyledi.

Serinin 11. doktoru olan Smith, Los Angeles Times'a yaptığı açıklamada "Doctor Who'yla gelen baskı sıradışı. Ayrıca bunu 10 aktörle falan paylaşıyorsun" dedi.

39 yaşındaki ünlü oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

Doctor Who, Doctor Who'dur. Hamlet Hamlet'tir anladın mı? Rolü aldığımda 26 yaşındaydım. Bir daha böyle bir baskı hissedecek miyim bilmiyorum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Birleşik Krallık'ta Doctor Who'nun çok önemli olduğunu belirten Smith, House of the Dragon'ın da büyük bir marka olduğunu ancak stüdyoda çalışırken o kadar baskı hissetmediğini belirtti. Britanyalı yıldız şu ifadeleri kullandı:

Bence Doctor Who'dan ayrılan herkes Doctor Who'yu sonsuza kadar özleyecek. Çünkü işler ondan sonra daha iyiye gitmiyor. Doctor Who en muhteşem karakter. Zamanda yolculuk yapabilme fikriyle yaşamak harika.

Game of Thrones'ta yaşanan olayların 172 yıl öncesini anlatan House of the Dragon'ın ilk sezonu, dün (24 Ekim) yayımlanan 10. bölümle sona erdi.

 

Independent Türkçe, Los Angeles Times, Collider

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU