Vedat Milor, Burgazada'da bir restoran çalışanı tarafından saldırıya uğradı

Burgazada'da masa ve sandalyelerinin sahili kapattığı için uyardığı restoran çalışanı tarafından saldırıya uğradığını söyleyen ünlü gurme Vedat Milor, "Düşmeme ramak kaldı. Boynum kırılabilirdi" dedi

Vedat Milor / Fotoğraf: Twitter

Vedat Milor, sandalye ve masalarıyla rıhtımda yaya geçişlerini kapatan bir restoranın çalışanlarını uyarmasının ardından saldırıya uğradığını söyledi.

Saldırıyı kişisel sosyal medya hesabından duyuran Milor, restoran çalışanı tarafından denize doğru itildiğini belirtti.


"Bazı restoranlar fazladan bir masa daha koyup yürümeyi imkansız hale getiriyorlar. Ada Keyf Restoran'ın önünden geçerken benzer bir sorun vardı ve ben de ilgili bir çalışanı ikaz ettim. Ancak çalışan ‘Sana ne lan, fazla konuşma' diyerek beni denize doğru itti. Düşmeme ramak kaldı" ifadelerini kullanan Milor şunları kaydetti:

Açık biçimde kanuna ve nizama aykırı olan bir uygulamayı ikaz ettiğim için uygulanan bu kaba kuvvet düşündürücü. Bu restoranın sahiplerinden birinin Belediye Başkan yardımcısı olması iki kere düşündürücü ve üzücü. Geriye doğru denize düşsem boynum kırılabilirdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

 

Çok üzücü bir olay daha var: Restoran sahipleri benim çalışana hakaret ettiğimi iddia etmiş. Öyle bir şey söz konusu değil tabii ki. Vapurda dönerken gittiğim restoranla ilgili düşüncelerimi ses kaydına aktarıyordum. Allah'tan bu açık kalmış. Olan biten her şey orada. 

Amacım çete, dağ kanunlarına aynı şekilde yanıt vermek değil. O yüzden kötü yorum bırakma, bizzat arayıp taciz etme gibi yaklaşımlar doğru olmaz. Yapılması gereken şey belediyenin o bölgeyi geçişe uygun hale getirmesi.


Independent Türkçe 

DAHA FAZLA HABER OKU