Big Bang Theory'nin yaratıcısı, ayrılan Penny ve Leonard'a daha fazla seks sahnesi yazdığını reddetti

Cuoco ve Galecki, gerçek hayatta 2008 ile 2010 arasında birlikteydi

(CBS)

The Big Bang Theory'nin yaratıcısı Chuck Lorre, oyuncularının gerçek hayatta ayrıldıktan sonra kendilerine daha fazla sevişme sahnesi çektirildiği iddialarına yanıt verdi.

Kaley Cuoco ve Johnny Galecki, geeky (özellikle bir hobi ya da konuyla takıntılı bir şekilde meşgul olan kişiler için kullanılan argo ifade -ed.n.) bir Amerikalı arkadaş grubunu konu alan uzun soluklu komedi dizisinde 12 yıl boyunca ana karakterler Penny ve Leonard'ı canlandırdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizi boyunca süregelen bir tema Penny ve Leonard arasındaki "olacaklar-olmayacaklar" romantizmiydi. 2008 ve 2010 arasında oyuncular gerçek hayatta bir ilişki yaşadığında bu durum ekran dışına taşındı.

Dizinin 2019'da sona ermesinden bu yana Cuoco ve Galecki, Lorre'nin ayrılıklarından sonra paylaştıkları samimi sahnelerin sayısını artırarak ikisiyle de "dalga geçtiğini" öne sürdü.

Cuoco, 2020'de verdiği bir röportajda, "Ayrıldığımızda açıkçası bir an için biraz hassas bir durumdu ama Chuck'ın bu bölümleri yazdığı o haftaları hatırlıyorum, karakterlerimiz birdenbire iki saniyede bir birlikte yatıyor gibiydi" demişti.

Johnny ve ben bunun hakkında konuşuyoruz ve bence [Chuck] bunu sadece bizimle dalga geçmek için bilerek yaptı.

Çünkü bu bir anda ortaya çıktı. Birdenbire bu karakterler birbirlerinin üstüne çullandı.

 

The Big Bang Theory
"The Big Bang Theory"nin yıldızları Kaley Cuoco ve Johnny Galecki (CBS)


Vanity Fair'e göre, Jessica Radloff'un yeni kitabı The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story (The Big Bang Theory: Eksiksiz Hikaye) için verdiği röportajlarda Lorre, oyuncularla "dalga geçtiğini" reddetti.

Lorre, "Hayır. Hiç de değil. İyi bir dizi yaparken kimseyle dalga geçmeye yer yok" dedi.

"Hadi Kaley ve Johnny ile uğraşalım" diye bir şey yok. Amacımız harika bir dizi yapmak ve her bölümün her dakikasını değerli kılmaktı. Ve tek hedef buydu. Birinin kafasını karıştırmak için kalbinizi ve ruhunuzu koyduğunuz bir televizyon dizisini riske atacak kadar özgür değiliz. Hayır.

Onlarla uğraşacak zihinsel kapasiteye sahip olduğumuzu düşünmeleri bence büyüleyici. [Gülüyor] Penny ve Leonard'ın bir ilişkiyi sürdürmekte zorlanmaları, başarıp başaramayacaklarını görmek için izlemeye devam etme nedenlerinden biriydi. Mutluluğu bulmaları için onları destekliyordunuz.

Kitaba göre Galecki, Lorre'nin yalanlamasını duyduktan sonra şu yanıtı verdi:

Sanırım böyle düşünmemiz oldukça bencilceydi. [Gülüyor] Olayları biraz fazla yorumluyormuşuz. Bu gece biraz daha rahat uyuyacağım.

The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story, 11 Ekim'de çıkacak.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İpek Uyar

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU