Margot Robbie ve Cara Delevingne'in fotoğraflarını çeken paparazzi hastanelik oldu

Fotoğrafçının kafasından yaralandığı ve dirseğinin kırıldığı belirtildi

Margot Robbie ve Cara Delevingne 2016'da Suicide Squad'da birlikte rol aldıklarından beri yakın arkadaşlar (Instagram / Cara Delevingne)

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te tatil yapan oyuncu Margot Robbie ve model Cara Delevingne, fotoğraflarını çekmeye çalışan bir paparazziyle sonu hastanede biten bir olaya karıştı.

TMZ'nin aktardığına göre Robbie ve Delevingne, dün (2 Ekim) lüks bir restoranda yemek yedikten sonra kendilerini almaya gelen araca binmeye çalışırken bir paparazzi "agresif şekilde" fotoğraflarını çekmeye başladı.

Robbie telaşla paparazziden kaçarken şoför, ünlü oyuncu tam binmeden arabayı hareket ettirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bunun üstüne Robbie daha ciddi bir zarar görmemek için arabadan atladı ve paparazzi ünlü oyuncu yerdeyken fotoğraflarını çekmeye devam etti.

Bu duruma çok sert tepki veren Robbie ve Delevingne'in arkadaşları Josey McNamara ve Jac Hopkins, fotoğrafları çeken gazeteciye şiddet uygulamaya başladı.

McNamara'nın fim yapımcısı, Hopkins'in de set amiri olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırırken, adının Pedro Alberto Orquera olduğu öğrenilen gazeteci sedyeyle hastaneye kaldırıldı.

Orquera'nın kafasından yaralandığı ve dirseğinde kırık olduğu bildirildi.
 


The Sun'a konuşan fotoğrafçı, McNamara ve Hopkins'in kendisine "acımasızca" saldırdığını dile getirdi ve dava açacağını söyledi.

Olayın ardından karakola götürülen Robbie, Delevingne ve arkadaşlarının nasıl bir yasal aksiyonla karşılaşacağı henüz bilinmiyor.

 

Independent Türkçe, The Sun, TMZ

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU