Stranger Things hayranları bir bölümde seri katil Jeffrey Dahmer'ı "gördü"

Tabii ki olamaz...

Stranger Things hayranları, son sezondaki bir sahnenin arka planında seri katil Jeffrey Dahmer'ı gördüklerini iddia etti.

Dahmer 1978 ve 1991 arasında 17 adamı ve erkek çocuğunu öldürmüştü. Seri katil yakın zamanda, kendisini Evan Peters'ın canlandırdığı Netflix'in biyografik gerçek suç dizisi Dahmer - Canavar: Jeffrey Dahmer'ın Hikayesi'ne (Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story) konu oldu.

Birçok TikTok kullanıcısı, Stranger Things'in 4. sezonunun ilk bölümünde Max Mayfield'ın (Sadie Sink) bir okul otobüsünden inerken görüldüğü bir kesit paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sahnenin arka planında birkaç çocuk Mayfield'ın yanından geçiyordu, hem vücut yapısı hem de kıyafetiyle Dahmer'a benzeyen genç bir adam da dahil.

Öte yandan Stranger Things hikaye akışına ve evrenine belli başlı gerçek tarihi unsurları dahil etse de, arka plandaki aktörün kasten Dahmer'a benzetilmek istenmiş olması pek mümkün değil.

Stranger Things, 1980'lerin ortalarında kurgusal bir kasaba olan Hawkins, Indiana'da; yani Wisconsinli katilin liseyi çoktan terk ettiği bir dönemde geçiyor.

Ancak bu, izleyicilerin bağlantıyı kurmasının önüne geçmedi ve bir hayran videoyu "Aman Tanrım! Jeffrey Dahmer, Stranger Things'de!" yorumuyla paylaştı.

Dahmer'ın yayın platformunda yayımlanmasından bu yana birçok Netflix izleyicisi dizinin dehşet verici cinayet sahnelerini kaldırılamayacak derecede fazla bulduklarını dile getirdi.

Jeffrey Dahmer'ın kurbanlarından birinin akrabası da, diziyi ailesini "yeniden travmatize etmekle" suçlayarak sesini yükseltti.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU