Paris Hilton, Milano Moda Haftası'ndaki Versace defilesini kapatarak şaşkınlık yarattı

Reality show yıldızı podyumda yürüyerek hayranlarını şaşırttı

Paris Hilton, Milano Moda Haftası'nda Versace'nin düzenlediği 2023 Bahar/Yaz Kadın Giyimi Moda Gösterisi'nde podyuma çıktı (AP)

Ömrü boyunca pembe rengine sevdalı olmasıyla bilinen Paris Hilton, kendisiyle özdeşleşmiş bir görünüşle Versace'nin Milano'daki podyumunda yürüyerek defilenin kapanışını yaptı.

Sosyetik reality show yıldızı, podyumda Bella ve Gigi Hadid ile Emily Ratajkowski gibi süper modellere katılarak hayranlarını şaşırttı.

41 yaşındaki Hilton, parıltılı pembe mini elbisesiyle beraber parmaksız eldivenler, pembe bir düğün duvağı ve pembe sivri topuklu stilettolarla podyumda yürüdü.

Hilton'un podyumda giydiği ışıltılı degaje yaka elbise, 21. yaş günü kutlamalarında giydiği gümüş rengi elbiseyi andırıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu arada duvak, Hilton'un Kasım 2021'de Carter Reum'le yaptığı düğüne bir selam gibi görünüyordu.

Hilton, risk sermayedarıyla yaptığı "masal düğünü"nde en az 6 özel tasarım elbise giyerken bunların arasında Alice + Olivia'nın seksi pembe bir duvakla tamamlanan fosforlu pembe elbisesi de bulunuyordu.

Hilton'un giydiği hepsi de beyaz olan diğer gelinlikleri, Oscar de la Renta, Galia Lahav ve Pamella Roland gibi lüks üretim yapan tasarımcıların imzasını taşıyordu.

Hayranları Cooking With Paris programının yıldızına hızlıca övgüler yağdırırken, bunlar arasında pek çok kişi Hilton'un popüler Barbiecore estetiğindeki podyum görünümünü "ikonik" diye nitelendirdi.

Bir kişi şöyle yazdı:

Nihai Versace Barbie, Paris Hilton'dur.

AFP

Paris Hilton, Milano Moda Haftası'nda düzenlenen Versace Moda Gösterisi'nde podyumda yürürken (AFP)​​​​​


Bir diğeri şunları ekledi:

Paris Hilton'un Versace için parıltılı pembe bir elbiseyle yürümesi sansasyoneldi. Bunu mümkün kıldığı için Donatella'ya [Versace] teşekkürler.

Donatella ve Hilton, en son haziran ayında Britney Spears'ın Sam Asghari ile düğününde birlikte görüntülenmişti. Her ikisi de Los Angeles'taki özel törenin konuklarıydı.

Sosyetik isimle tasarımcı, 9 Haziran'da 6 yıllık sevgilisiyle evlenen Spears'ın eski arkadaşları.

Cuma günü (23 Eylül) Milano'daki Versace şovu sırasında ön sırada oturanlar arasında Hilton'un kardeşi Nicky'le birlikte Vanessa Hudgens, Ashley Graham, Alessandra Ambrosio ve Chloe Cherry de bulunuyordu.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU