Kılıçdaroğlu "Benimle birlikte misiniz?" diye sordu, CHP'li başkanlardan yanıt geldi

İmamoğlu, Yavaş ve Soyer CHP liderine desteklerini açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Gerçekten benimle birlikte misiniz” sorusuna CHP'li büyükşehir belediye başkanlarından yanıt geldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kılıçdaroğlu, İzmir'de gerçekleşen CHP TBMM Grubu tarafından düzenlenen 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’nın açılışında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Bu ülkeyi seven insanların, gerçek vatanseverlerin umutları ve duaları her yerde bizimle birlikte yürüyor buna inanın. Ve yine buna inanın bu mücadelede halk düşmanlarını birlikte yeneceğiz ve özgürlük, doğruluk, adalete susamış halkımıza kurtuluşu beraber getireceğiz. Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Artık karar verin. Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz?

Ekrem İmamoğlu

Ekrem İmamoğlu Twitter hesabından CHP liderinin ifadelerinin ardından şu mesajı paylaştı:

Her koşulda Sayın Genel Başkanımızın #yanındayım

Mansur Yavaş

İmamoğlu'nun ardından ABB Başkanı Mansur Yavaş da şu mesajı paylaştı:

Tunç Soyer

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer de şu mesajı paylaştı:

Kılıçdaroğlu'na verilen diğer destek mesajları şöyle:

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu: Aydınlık yarınlar için daima Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun #yanındayım

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer: Dün ne isem bugün de aynıyım #Yanındayım

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar: Sayın Genel Başkanım, hep yanındaydık, her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş: Güzel ülkemizin geleceği, hak, hukuk ve adalet için #yanındayım Sayın Genel Başkanım.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu: Dün, bugün ve daima… Halkının yanında olan halk ve devlet insanının daima #yanındayım

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel: Şartlar ne olursa olsun cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırma mücadelemizden, adalet mücadelemizden bir adım dahi geri atmayacağız. Bu büyük mücadelede seni asla yalnız bırakmayacağız, #Yanındayım Sayın Genel Başkanım.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır: Hak, hukuk ve adalet mücadelemizin lideri, Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun #yanındayım!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel: İlk günden son güne… Yürekten sevgiyle… İnançla, kararlılıkla…

CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi: Yolun, yolumuzdur. Bu ülkeye güzel günleri hep birlikte getireceğiz. Daima seninleyiz sayın Genel Başkanım.

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu: 'Bıraksın peşimizi kendi yüreğinin kabuğunda yaşayanlar' #Yanındayım Sayın Genel Başkanım.

CHP PM Üyesi Eren Erdem: Sanırım ilk söyleyenlerden biriyim. “Partimizin” adayı, Genel Başkanımızdır diye. Genel Başkanımın bu tespit ve çağrısı tümüyle yerindedir.
Artık, her kim bu konuşmayı üstüne alınıyorsa, gereğini açıkça yapmalı, tutumunu ilan etmelidir. Saygılarımla… #seninleyizkılıçdaroğlu

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç: İlk günkü kararlılık ve inançla daima #yanındayım Türkiye’nin aydınlık yarınlarını hep birlikte sizin liderliğinizde inşa edeceğiz.

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül: Her koşulda, her yerde yanındayız. Beraber yürüyeceğiz.

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt: Her koşulda yanındayız Sayın Genel Başkanım

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Doğuşcan Aydın Aygün: İktidar yolunda sizinle beraberiz sn. Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu'nun #yanındayım

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU