Sevgilisini öldüren OnlyFans modeli suçlamaları reddetti

Nisanda erkek arkadaşını bıçaklayan Courtney Clenney, ağustosta tutuklanmıştı

OnlyFans hesabının kapandığı görülen Clenney'nin Instagram'da 2 milyondan fazla takipçisi var (Instagram / Courtney Clenney)

Cinayetten yargılanan ABD'li OnlyFans modeli Courtney Clenney suçlamaları reddetti.

Erkek arkadaşı Christian Obumseli'yi bıçaklayarak ölümüne sebep olduğu suçlamasıyla 18 Ağustos'ta tutuklanan Clenney yazılı savunmasını verdi.

25 yaşındaki Clenney savunmasında suçlu olmadığını ifade etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sosyal medyada Courtney Tailor adını kullanan Clenney, Obumseli'yi 3 Nisan'da Miami'de birlikte yaşadıkları evde bıçaklamıştı.

Obumseli kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Clenney travma sonrası stres bozukluğu ve madde bağımlılığı nedeniyle ilk olarak akıl hastanesine yatırıldı.

Clenney'nin avukatı, müvekkilinin kendini korumak için Obumseli'yi bıçaklamak zorunda kaldığını belirterek Clenney'nin nefsi müdafaa uyguladığını savundu.

Clenney, bıçağı kurbana 3 metre uzaklıktan fırlattığını iddia etmişti fakat adli tabip, Obumseli'nin ölümüne neden olan bıçak yarasının bu şekilde oluşamayacağını belirtti.

Obumseli'nin abisi Jeffrey Obumseli de kardeşinin silahsız olduğunu ve Clenney'nin onu vahşice bıçakladığını öne sürdü.
 

25 yaşındaki Courtney Clenney daha önce de erkek arkadaşına şiddet uyguladığı için Las Vegas'ta tutuklanmıştı (Instagram / Courtney Clenney)
25 yaşındaki Courtney Clenney daha önce de erkek arkadaşına şiddet uyguladığı için Las Vegas'ta tutuklanmıştı (Instagram / Courtney Clenney)


Çiftin komşuları iki yıldan daha az süredir birlikte olan Clenney ve Obumseli'nin çalkantılı bir ilişkisi olduğunu söylemişti.

Yaşadıkları sitedeki kamera kayıtları, Clenney'nin bıçaklama olayından iki ay önce de Obumseli'ye saldırdığını ortaya çıkarmıştı.

 

Independent Türkçe, E! News, DailyMail

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU