25 yıllık eşi boşanma için başvurdu: Stallone karısının dövmesini köpekle kapatmıştı

Ünlü oyuncu, birkaç gün önce eşinin yüzünün olduğu dövmenin üstünü ölen köpeği Butkus'un resmiyle kapatmıştı

Sylvester Stallone'un eşi Jennifer Flavin'in 25 yıllık evliliklerinin ardından boşanma davası açtığı bildirildi. Bu ayrılık, Rocky aktörünün eşinin portresinin dövmesini ölen köpeği Butkus'la kapamasından birkaç gün sonra gerçekleşti.

TMZ'nin elde ettiği mahkeme belgelerine göre Flavin, 19 Ağustos'ta Florida'da "evliliğin feshi ve diğer mağduriyetlerin giderilmesi" için dava açtı. Eski manken, Stallone'u evlilik sırasında elde edilen mal varlıklarını aktardığı iddiasıyla da suçluyor. Mahkeme belgelerinde, "Sunulan bilgilere göre koca, evlilik sırasında elde edilen mal varlıklarını kasıtlı olarak dağıtıp, tüketip ve/veya israf ederek evlilik mülkünde olumsuz ekonomik etkiye sebep olmuştur" ifadeleri yer aldı.

Sylvester Stallone, PEOPLE'a yaptığı açıklamada eşinin boşanma davası açtığı yönündeki haberlere şöyle yanıt verdi: 

Ailemi seviyorum. Bu kişisel meseleleri dostça ve baş başa ele alıyoruz.

Ayrılık, Stallone'un sağ kolundaki Flavin'in yüzünün olduğu dövmenin üstünü kapatmasından sadece iki gün sonra gerçekleşti. Flavin'in yüzünün yerini popüler film serisinde Rocky'nin bulmastif cinsi köpeği Butkus'un yeni dövmesi aldı. Stallone ve dövme sanatçısı Zach Perez, yeni dövmeyi sosyal medya hesaplarında paylaştı. Daha sonra paylaşım her iki hesaptan da silindi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dövmenin yakın zamanda kapatılması, hayranların çiftin onlarca yıllık evliliğinin sallantıda olduğuna inanmasına sebep oldu. Öte yandan The Daily Mail'e konuşan Stallone'un temsilcisi, ünlü oyuncunun "eşinin yüzünün olduğu dövmeyi yenilemeyi amaçladığını" ancak sonucun "tatmin edici olmadığını ve ne yazık ki düzeltilemeyeceğini" söyledi.

76 yaşındaki Sylvester Stallone ve 54 yaşındaki Jennifer Flavin 1997'de evlenmişti. Çiftin üç kızı var: 20 yaşındaki Scarlet, 24 yaşındaki Sistine ve 25 yaşındaki Sophia. Instagram'da Stallone'u takip etmeyi bıraktığı anlaşılan Flavin, geçen günlerde üç kızının fotoğrafıyla birlikte şifreli bir mesaj paylaştı. Flavin, Instagram gönderisinde "Bu kızlar benim önceliğim, başka hiçbir şeyin önemi yok" ifadelerini kullandı. 

4'ümüz, sonsuza kadar.


Sophia, "Sen bizim dayanağımız, amigomuz ve en inanılmaz annesin" diye yorum yaptı. 

Sana sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Seni çok seviyoruz.

Kızı Sistine'se "Tanıdığım en güçlü kadın" diye yazarken, en küçükleri Scarlet siyah kalp emojisiyle cevap verdi.

 


Stallone ve Flavin 17 Mayıs'ta 25. evlilik yıldönümlerini kutlamıştı. Ünlü oyuncu yıldönümlerini, eşini övdüğü bir Instagram paylaşımıyla duyurmuştu. Stallone, yaptığı paylaşımda "Muhteşem eşimin 25. yıldönümü kutlu olsun" diye yazmıştı. 

Bu inanılmaz derecede özverili, kendini adamış, sabırlı kadının hayatımız için ne anlama geldiğini tanımlayacak yeterli kelime yok ve keşke bir 25 yıl daha sürebilse! Teşekkür ederim hayatım!

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU