The Beatles üyesinden ayaklı paylaşım: "Ayak parmakları susuz kalmış Sünger Bob'a benziyor"

82 yaşındaki bateristin ayak fotoğrafı takipçilerini şaşkına uğrattı

The Beatles: Get Back, grubun 50 yıldır rafta tutulan görüntüleriyle Let It Be'nin üç haftaya sıkıştırılan yapım sürecini anlatıyor (Walt Disney Pictures)

The Beatles'ın uzun süre bateristliğini yapan Ringo Starr, ünlü müzik grubunun son belgesel filmi The Beatles: Get Back'in Blu-ray DVD versiyonunu Twitter'dan duyurdu.

Starr, paylaşımında terlik giydiği ayaklarının önüne filmin DVD'sini koyduğu bir fotoğraf kullandı.

Peace (barış) ve love (aşk) yazılı terlikler giyen baterist, fotoğraf açıklamasına da "EVET barış ve aşk" yazdı.
 


Twitter'da 2 milyon takipçisi olan Starr'ın paylaşımında ilgiyi filmin DVD'si değil, 82 yaşındaki bateristin ayakları topladı.

Bir kullanıcı "Ringo'nun ayak parmakları susuz kalmış Sünger Bob'a benziyor" yorumu yaptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fotoğrafa gelen yorumları dikkate aldığı görülen Starr, üç saat sonra benzer bir fotoğrafı bu kez ayak tırnaklarını keserek paylaştı. Ünlü baterist, bu paylaşımında "Az önce manikür yaptırdım, çok iyi görünüyor, barış ve aşk" yazdı.

2021'in son aylarında Disney+'ta yayımlanmaya başlayan The Beatles: Get Back, grubun 1970'te çıkan ikonik albümü Let It Be'nin ortaya çıkış sürecini ekrana taşıyor.

Yüzüklerin Efendisi'nin (Lord of the Rings) ünlü yönetmeni Peter Jackson'ın yönettiği belgeselde Ringo Starr, John Lennon, Paul McCartney ve George Harrison'ın daha önce hiç yayımlanmayan görüntüleri yer alıyor.

 

Independent Türkçe, Rolling Stone

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU