AK Parti il başkanına askeri törenle karşılamaya valilikten inceleme

Tunceli Valiliği, "Konunun tüm yönleriyle araştırılması için valiliğimizce gerekli işlemler başlatılmıştır" açıklaması yaptı

AK Parti Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın'ın Çemişgezek Gedikler Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyareti sırasında çekilen bu görüntü hakkında inceleme başlatıldı / Fotoğraf: Twitter

AK Parti Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın Çemişgezek Gedikler Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız ve AK Parti Çemişgezek İlçe Başkanı Uğur Oğuz Köse de eşlik etti. Çemişgezek Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ise AK Parti il başkanının askeri törenle karşılandığı yönündeki tartışmalara neden oldu.

Fotoğraf önce paylaşıldı sonra kaldırıldı

Tören kıtasını selamlayan AK Parti İl Başkanı Özaydın'ın fotoğrafları Çemişgezek Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Ancak fotoğraf kısa bir süre sonra silindi.

Özaydın: Komutanı beklerken alınan görüntü

Gelen tepkiler üzerine bir açıklama yapan Sercan Özaydın, kalekol komutanını beklemek için bir an durduğu esnada alınan bir görüntü olduğunu iddia etti.

Özaydın söz konusu ziyarette paylaşılan fotoğraflarda alınmış bir görüntü kesitinin jandarmayı karalamak isteyenler tarafından kullanıldığını söyledi.

Tunceli Valiliği: İnceleme başlatıldı

Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise “27 Temmuz 2022 günü basına ve sosyal medya platformlarına yansıyan Çemişgezek İlçemiz Gedikler Jandarma Karakol Komutanlığı ziyareti görüntüleri ile ilgili olarak; konunun tüm yönleriyle araştırılması için valiliğimizce gerekli işlemler başlatılmıştır” denildi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU