Marvel'dan kafa karıştırıcı hata: Bridgerton yıldızının adı "yanlışlıkla" oyuncu listesine yazıldı

Hatayı fark eden Marvel Stüdyoları, Twitter'dan açıklama yaptı

Comic-Con 2022'de Secret Invasion'ın ilk görüntüleri yayımlandı (Marvel)

San Diego'da düzenlenen Comic-Con'da cumartesi günü (23 Temmuz), Marvel Sinematik Evreni'nin 5. ve 6. evresi hakkında önemli duyuruların yapıldığı bir etkinlik gerçekleşti.

Etkinliğin ardından gazetecilere bu açıklamaların yer aldığı basın bülteni gönderildi. Bültende Marvel'ın 5. evresinin en büyük yapımlarından Secret Invasion'ın oyuncu listesinde Bridgerton'daki rolüyle tanınan Regé-Jean Page’in adı yazılıydı. 

Page'in listede olması şaşkınlıkla karşılanırken Marvel, konu büyümeden Twitter'dan açıklama yaparak ünlü oyuncunun adının yanlışlıkla listeye eklendiğini söyledi.

 

 

Form değiştirip istedikleri kişiye dönüşebilen uzaylı türünü anlatan Secret Invasion, konusu gereği konuk oyuncuların dahil olmasına çok daha açık bir yapım olarak görülüyor. Page'in adının listeye "yanlışlıkla" yazılmış olması, sosyal medyada oyuncunun belki de bir bölüme misafir olacağı şeklinde yorumlandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizinin ana kadrosunda Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn ve Colbie Smulders var. Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman ve Emilia Clarke da yeni sezonda diziye dahil olacak.

Dizi 2023'ün bahar döneminde Disney+'ta yayımlanmaya başlayacak.

Page'in son filmi Dungeons and Dragons'ın ise 23 Mart 2023'te gösterime girmesi planlanıyor.

 

Independent Türkçe, ScreenRant, Gizmodo

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU