Brad Pitt, son filminin galasında etek giydi

Kıyafet tercihi Pitt'in dövmelerini ortaya çıkardı

Brad Pitt, pek çok dövmesinde izi olan Angelina Jolie'yle 2016'da ayrılmıştı (AP)

Brad Pitt, geçenlerde sıradaki filmi Bullet Train'in Berlin'deki galasına katıldı ve etkinlikte pantolon yerine etek giymeyi tercih etti.

58 yaşındaki ödüllü aktör, Sandra Bullock, Joey King ve Aaron Taylor-Johnson'ın da rol aldığı filmin galası için diz boyu eteğiyle uyumlu kahverengi bir hırka seçti.

Kıyafetini leylak rengi gömlek ve postalla tamamlayarak, hayranlarına bacak dövmelerini gösterdiği nadir anlardan birini yaşattı. Dövmelerin gergedan yüzü ve insan kafatası olduğu göründü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Diğer dövmelerinde "absurdities de l'existence" ("varoluşun absürtlükleri"nin Fransızcası) ifadesinin, çocuklarının baş harflerinin ve Mevlana'nın "Tüm doğru ve yanlış kavramlarının ötesinde bir yer var, sizinle orada buluşacağım" sözünün yer aldığı belirtilmişti.

New York Post'a göre Pitt'in, biri alt karnında Kamboçya'nın Kmerce dilinde Angelina Jolie'nin doğum tarihinin yazdığı dövme olmak üzere, birlikte altı çocukları olan eski partnerine ithaf ettiği dövmeleri de var.

Geçen yıl Esquire'a verdiği röportajda Pitt, "yaşlanmanın" ve "huysuzlaşmanın" giydiği kıyafetler hakkında hissettiklerini değiştirdiğini söylemişti.

"Yaşlandıkça huysuzlaşıyorsunuz ve konfor daha da önem kazanıyor." Yüksek kaliteli dikişleri tercih ettiğini ve kıyafetlerin ona nasıl hissettirdiğine çok dikkat ettiğini açıklamadan önce "Bence bu kadar basit," dedi ve ekledi: "Eğer bir tarzım varsa bu, tarzımın olmamasıdır."

Pitt, sözlerine şöyle devam etti:

Üniformaya çevirmeden, tek renkli tarzları seviyorum. Sadeliği severim. Dikişlerdeki detayları, giyerken nasıl hissettirdiklerini seviyorum. Hatta bana tarzımda yol gösteren tek şey bu.

Bullet Train, kendilerini Tokyo'dan Morioka'ya giden bir yüksek hızlı trende bulan ve görevlerinin birbirinden bağımsız olmadığını fark eden beş suikastçının (Pitt'in karakteri de dahil) hikayesini ele alıyor.

Pitt'in Bullet Train'in Berlin galasındaki tarzı, Moon Knight'ın yıldızı Oscar Isaac'in Marvel dizisinin bu mayısta Berlin ve Londra'da düzenlenen gala etkinliklerinde pileli etek giyerken görüntülenmesinden sonra geldi.

Bullet Train'in Birleşik Krallık'ta 3 Ağustos'ta gösterime girmesi planlanıyor.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style/

Independent Türkçe için çeviren: Deniz Sutaş

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU