Prenses Charlotte'ın, küçük kardeşini engellediği anlar kameralara yansıdı

Kraliçe II. Elizabeth için düzenlenen törende 96 yaşındaki hükümdardan çok Prens Louis konuşuldu

Prens George (solda), Prenses Charlotte (sağda) ve Prens Louis (ortada) ilk kez at arabasında geçit törenine katıldı (AFP)

Prens William ve Kate Middleton'ın çocukları, Kraliçe II. Elizabeth'in tahta çıkışının 70. yılını kutlamak için 2 Haziran'da gerçekleştirilen törene damga vurdu. 5 Haziran'a kadar sürecek törenlerin ilk gününde Prenses Charlotte ve Prens Louis'in görüntüleri dikkat çekti. 

Cornwall Düşesi Camilla Parker Bowles, Cambridge Düşesi Kate Middleton ve çocuklarının oturduğu at arabası geçit töreninde ilerlerken Prenses Charlotte'ın, gereğinden uzun süre el sallayan kardeşi Prens Louis'i durdurduğu anlar kameralara yansıdı. 

Ancak Prens Louis ablasının müdahalesinin ardından bir süre daha objektiflere el salladı. 

 

 

8 yaşındaki Prens George, 7 yaşındaki Prenses Charlotte ve 4 yaşındaki Prens Louis at arabasında geçit törenine katıldı ve sonrasında Buckingham Sarayı'nın balkonunda ebeveynlerine eşlik etti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Prens Louis'in balkon merasimi sırasındaki hareketleri de Kraliçe II. Elizabeth'ten rol çaldı ve törenin en çok konuşulan unsuruydu. 96 yaşındaki hükümdarın yanında duran ve törenden çok sıkıldığı anlaşılan genç prensin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. 

Beyaz Saray'ın eski basın sözcüsü Jen Psaki, "Taht sırasında olmayan 4 yaşındaki bir çocuğun annesi olarak söylüyorum, Prens Louis seni görüyoruz ve anlıyoruz" dedi

Bir başka kullanıcı, "Başkalarının Britanya Kraliçesi'ni gölgede bırakmasından endişe ediyorlardı. Prens Louis meydan okumayı kabul etti" diye yazdı

Prens Louis'in sıkılarak tepki vermesi üzerine annesi Kate Middleton'ın kahkaha atması da dikkatten kaçmadı.

 

 

Bir diğer kullanıcıysa, "Britanya Kraliyet ailesinin toplumla bağının koptuğu söyleniyor ama Prens Louis, ulusun Platin Jübile hakkında ne hissettiğini gerçekten anlıyor" diyerek espri yaptı

 

 

ABD merkezli magazin haber sitesi Page Six de Instagram hesabında Prens Louis mimi paylaştı. 4 yaşındaki prensin farklı fotoğrafları yan yana kondu ve "Hangi Prens Louis'sin?" diye soruldu. Gönderiye yüzlerce kişi yorum yaptı. 

 

Independent Türkçe, Page Six, The New York Post

DAHA FAZLA HABER OKU