ABD'de birlikte kaçan mahkum ve gardiyanın otomobili bulundu

Araç Tennessee'de, kaçış noktasının kuzeyinde, iki saatlik mesafede bulundu

(ABD Kolluk Kuvveti Hizmeti)

ABD Kolluk Kuvveti Hizmeti'nden yapılan açıklamaya göre, firari bir mahkum ve hapishane memurunu arama çalışmalarında bir araç bulundu.

Vicky White ve Casey White'ın Alabama'dan kaçmak için kullandığı 2007 model Ford Edge, kaçtıkları yerin kuzeyinde, iki saatlik mesafede, Tennessee'ye bağlı Williamson County'deki bir araç çekme yerinde bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dedektifler bu keşfin cuma günü, mahkumu ve onun kaçmasına yardım ettiği iddia edilen memuru bulmak için "ABD'nin dört bir yanından" gelen yüzlerce ipucu üzerinde çalışırlarken yapıldığını söylüyor.

Yetkililer, 56 yaşındaki Vicky White'ın sarı saçlarını daha koyu bir renge boyatması ya da daha kısa kestirmesi halinde nasıl görüneceğini gösteren görseller yayımladı.

Aynı zamanda 38 yaşındaki Casey White'ın başkalarından ayırt edilmesini sağlayacak dövmelerinin fotoğraflarını da yayımladılar. İkili, aynı soyadı taşısa da akraba değil.

Kuruluş, "Bu kişiler tehlikeli kabul edilmeli; bir AR-15 tüfeği, tabancalar ve bir pompalı tüfekle silahlanmış olabilirler" dedi.

İkilinin bulunduğu yerle ilgili bilgi için 5 bin dolar, yakalanmalarını sağlayan bilgi için de 10 bin dolar ödül kondu.
 


ABD Kolluk Kuvveti Hizmeti, 2 metre boyundaki Casey White'ın 2015'te eski kız arkadaşını ve onun kız kardeşini ölümle tehdit ettiğini ve kendisini de polisin öldürmesini istediğini söylediğini belirtti.

White, hakkındaki idam cezası davasından yargılanmayı beklerken Lauderdale County hapishanesinde tutuluyordu ve halihazırda 2015'te işlediği suçlardan dolayı aldığı 75 yıl hapis cezasını çekiyordu.
 


İkili 29 Nisan'da Lauderdale County Gözaltı Merkezi'nden ayrılırken, yetkililer ikilinin kaçmadan önce romantik bir ilişki yaşamış olabileceğini söyledi.

Vicky White için tutuklama emri çıkarıldı. White hakkında birinci dereceden kaçışa izin verme veya kaçışı kolaylaştırma suçundan iddianame hazırlandı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU