Adele'in doğum gününde sevgilisi, onun yanında olmak yerine LeBron James'le partiye katıldı

İkilinin ilişkisinin şubatta kötüye gittiği öne sürülmüştü

Adele'in Rich Paul'le telefonda konuşurken hıçkıra hıçkıra ağladığı da ocakta iddia edilmişti (AP)

Britanyalı pop şarkıcısı Adele'in 34. yaş gününde sevgilisi Rich Paul'ün ünlülerle dolu bir yemekte onsuz yer alması dikkat çekti. Ünlü menajer, NBA yıldızı LeBron James'le bir partide eğlenirken görüntülendi. 

James'in yanı sıra Ben Simmons ve Tristan Thompson gibi sporcuların da menajeri olan Paul bir sahil kulübünde düzenlenen akşam yemeğine katıldı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

ABD'nin Miami kentinde gerçekleştirilecek ilk F1 yarışı öncesinde düzenlenen yemekte eski ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump ve damadı Jared Kushner, F1 sürücüsü Pierre Gasly, NBA oyuncusu Kevin Love ve DJ Hannah Bronfman gibi isimler de vardı. 

Gecede İtalyan tenor Andrea Bocelli de sürpriz bir performans sergiledi. 

Adele ve Paul çiftinin doğum gününü erken saatlerde kutlayıp kutlamadığıysa bilinmiyor. 

40 yaşındaki Paul geçen yıl Phoenix Suns ve Milwaukee Bucks arasındaki NBA Finalleri'nin 5. maçını Adele'le birlikte izlemiş ve ilişkisini kamuoyuyla paylaşmıştı. 

Britanyalı şarkıcıysa 5 Mayıs'ta "hiç şu andaki kadar mutlu olmadığını" belirten bir Instagram gönderisiyle doğum gününü kutladı. 

 

 

Şarkıcı söz konusu gönderide şu ifadeleri kullandı:

Zaman, geçen yıllarda olduğu gibi hayatımdaki tüm kırışıklıkları iyileştirmeye ve düzeltmeye devam edecekse o zaman 60 olmak için sabırsızlanıyorum! Hiç bu kadar mutlu olmamıştım! Çıkarılacak o kadar çok ders, şükredecek o kadar çok nimet var ki.

Page Six'e şubatta konuşan bir kaynak çiftin kavga ettiğini ve ilişkilerinin kırılgan bir hal aldığını söylemişti. 

 

Independent Türkçe, Mirror, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU