Sibirya'da bir nükleer sığınakta saklandığı iddia edilen "Putin'in sevgilisi" Moskova'da ortaya çıktı

Putin'in gizli aşkı olduğu konuşulan Alina Kabayeva’nın sürpriz bir şekilde Moskova'da ortaya çıkması, söylentileri de yeniden gündeme getirdi

Rusya Devlet Başkanı ve eski jimnastik sporcusu Aliya Kabayeva'nın 4 çocukları olduğu iddiası yıllardır resmi olark doğrulanamadı / Fotoğraf: Kremlin

Rusya lideri Vladimir Putin'in sevgilisi olduğu iddia edilen eski jimnastikçi 38 yaşındaki Alina Kabayeva Moskova'da boy gösterdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Uzun süredir ortalarda görünmeyen ödüllü Kabayeva, başkentteki VTB Arena'da bugün yapılması planlanan yıllık ‘Alina Festivali'nin provalarında görüntülendi. Yüzüne dolgu ve botoks yaptıran Kabayeva, yeni görüntüsüyle dikkat çekti.

Cosmopolitan dergisinin Rusya edisyonu, fotoğraflarla ilgili olarak “Kabayeva'nın yüzünde bir şeyler gerçekten değişmiş. Efsane sporcu önceden resmen daha güzeldi” diye yazdı.

alina.jpg
Ülkenin genç ritmik jimnastik takımının baş antrenörü Ekaterina Sirotina, 38 yaşındaki Kabaeva'nın fotoğraflarını Instagram'da yayınladı / Fotoğraf: Instagram

 

İsviçre'de bir köşkte ya da Sibirya'da bir nükleer sığınakta saklandığı söylentileri yayılmıştı

Kabayeva'nın Putin'in 4 çocuğunun annesi olduğu ileri sürülürken, ikilinin birlikte olduğu hiçbir zaman resmi olarak onaylanmadı. Son dönemde Kabayeva'nın İsviçre'de bir köşkte ya da Sibirya'da bir nükleer sığınakta saklandığına dair söylentiler çıkmıştı.

Kabayeva'nın İsviçre'de saklandığına dair hiçbir kanıt olmasa da İsviçre hükümetine kadının sınır dışı edilmesi için dilekçe yağıyor.

Putin'den 4 çocuğu olduğu iddia ediliyor

38 yaşındaki Alina Kabayeva eski bir olimpiyat jimnastikçisi ve bir altın madalya sahibi. Kabayeva yıllar boyunca dünya medyasında Putin ile ilişkisi olduğu hatta Putin'in yuvasını yıktığı haberleri ile gündeme geldi.

Kabaeva ve Putin'in herkesten gizlediği çocukları olduğu iddiası yıllardır dillendirilse de bu konuda resmi bir doğrulama hiçbir zaman yapılmadı.

Rusya Devlet Başkanı Putin ve eski jimnastikçi şimdiye kadar sadece birkaç kez birlikte görüntülendi. Kabaeva halk arasında nadiren görülüyor. Söylentilerin merkezindeki kadın en son geçen yıl Aralık ayında, Moskova'da düzenlenen bir jimnastik turnuvasında medya önüne çıktı.

putal.jpg
Fotoğraf: Kremlin

 

"Alina'ya ilgisi çok eskiye dayanıyor"

Aston Üniversitesi öğretim görevlisi ve "Rich Russians: From Oligarchs to Bourgeoisie" (Zengin Ruslar: Oligarşilerden Burjuvaziye) kitabının yazarı Dr. Elisabeth Schimpfössl, İngiliz Telegraph gazetesine yaptığı açıklamada, "Vladimir ve Alina'nın Kremlin'de birlikte yaşadıklarına" dair söylentiler duyduğunu söylüyor.

İkisi arasındaki ilişki hiçbir zaman kabul edilmese de aşklarının uzun vadeli olduğuna, Putin'in Kabayeva'ya olan ilgisinin 2008 yılına, hatta çok daha öncesine dayandığına dair pek çok ipucu söz konusu.

Ailesi hakkında hiç konuşmadı

1983 yılında Özbekistan'ın Taşkent şehrinde doğan Kabayeva'nın babası profesyonel bir futbolcuydu, annesi ise milli takımda basketbol oynuyordu. Ancak Kabayeva'nın başarılı ve tanınmış bir sporcu olduktan sonra ailesiyle bağlarını kopardığı söyleniyor.

Kendisini 1990'lı yıllarda tanıyan bir kaynak, Telegraph'a, "Kabayeva hiçbir zaman ailesi ya da geçmişi hakkında konuşmazdı. Soru sormama rağmen bu konuyla pek ilgilenmezdi" diyor.

 

Hürriyet

DAHA FAZLA HABER OKU