Johnny Depp: Karayip Korsanları'nı izlemedim

Hollywood yıldızı ayrıca tesadüfen oyuncu olduğunu söyledi

Johnny Depp, Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti'ndeki başrolü sayesinde adını bütün dünyaya duyurmuştu (Walt Disney)

Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'e karşı açtığı iftira davasında ilginç bir açıklama yaptı.

ABD'nin Virginia eyaletinde dün görülen duruşmada kariyeri ve Karayip Korsanları (Pirates of the Caribbean) serisinin ilk filminin hayatını nasıl değiştirdiği hakkında sorular sorulan ünlü oyuncu, 2003'te vizyona giren yapımı hiç izlemediğini söyledi.

58 yaşındaki isim, Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti'nin (Pirates of the Caribbean: The Curse of The Black Pearl) kendi açısından nasıl sonuçlandığı sorusuna şu yanıtı verdi:

Filmi izlemedim. Ama filmin epey iyi bir iş çıkardığına inanıyorum. Devam etmek, daha fazlasını yapmak istediler. Ben de buna tamamdım.

Depp ayrıca tesadüfen oyuncu olduğunu söyledi. Bir müzik grubunda çalarken Nicolas Cage'in kendisini menajeriyle görüşmeye cesaretlendirdiğini ifade etti.

Karayip Korsanları'nın yıldızı, Heard'ün 2018'de The Washington Post'ta yayımlanan ve şiddet gördüğünü iddia ettiği yazının üzerine 35 yaşındaki aktrisi mahkemeye vermişti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Söz konusu yazıda Depp'in adı geçmese de aktörün avukatları makalenin yanlış bir şekilde Heard'ün evliyken şiddet gördüğünü ima ettiğini öne sürüyor. Depp bu nedenle 50 milyon dolar tazminat talep ediyor. 

Seride Kaptan Jack Sparrow'a hayat veren Depp, ilk filmdeki rolüyle 2004'te En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilmişti.

Öte yandan Cage de 2019'da yaptığı açıklamada, Depp'e oyunculuk kariyerinde nasıl destek olduğunu anlatmıştı:

Çok iyi arkadaştık. Monopoly oynardık ve o kazanırdı. Bir gün onu izlerken, 'Neden aktör olmuyorsun?' dedim. O dönemler kendisi müzisyen olmak istiyordu ve bana oyunculuk yapamayacağını söyledi.

Cage, Depp'e ısrar ettiğini, kendi ajansına gönderdiğini ve bunun arından 1984 yapımı Elm Sokağı Kabusu'nda (A Nightmare On Elm Street) seçmelerine katılıp bir anda şöhret olduğunu kaydetmişti.

 

Independent Türkçe, Metro, Screen Rant, NTV

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU