Bridgerton yıldızı: Soyunmadığım için hem hayal kırıklığına uğradım hem sevindim

Rupert Young karakterinin 3. sezonda geri dönebileceğini söyledi

Rupert Young'ın canlandırdığı Jack, Featherington ailesinin başı olarak tanıtılmıştı (Netflix)

Dijital yayın platformu Netflix'in popüler dizisi Bridgerton'da rol alan Rupert Young çekimler sırasında soyunmak zorunda kalmadığı için hem rahatladığını hem de hayal kırıklığına uğradığını söyledi. 

Yapıma 2. sezonda dahil olan Young, kötü karakter Lord Featherington'ı canlandırdı. 

Magazin haber sitesi Page Six'e konuşan aktör, seks sahneleriyle meşhur dizide hiçbir çekim sırasında soyunmadığını dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

Çok mutluydum. Biraz hayal kırıklığına uğradım ve büyük ölçüde de rahatladım.

Young, ailesi ve arkadaşlarının kendisini çıplak görmek zorunda kalmadığı için muhtemelen kendisinden daha çok rahatladığını söyleyerek espri yaptı. 

Aktör dizideki kostümlerde çok fazla düğme olması nedeniyle esasen giyinik olduğu kısımlarda sıkıntı yaşadığını söyledi. "Belirli zamanların epey sinir bozucu" olduğunu dile getiren Young şu ifadeleri kullandı:

Tuvalet molası için çabucak kaçamazsınız, bu büyük bir operasyon. Erkekler için daha kolay olduğunu biliyorum ama yine de çok zordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Britanyalı aktör tüm zorluklarına rağmen neden şikayet edemediğini, "Kostümler o kadar olağanüstü ki, bilirsiniz, içlerinde harika görünüyorduk ve o kadar güzellerdi ki gerçekten şikayet edemezsiniz" diyerek açıkladı. 

43 yaşındaki oyuncunun canlandırdığı Lord Jack Featherington'nın  başlangıçta iyi biri gibi görünse de bir sahtekar olduğu ortaya çıkmıştı. 

Young karakterini şöyle anlattı:

Tetikte kalmanıza neden oluyor. Bu yüzden senaryoyu almak benim için harikaydı. Sezon ilerledikçe bunu da keşfettim. Bu yüzden her zaman parıldayan karanlık bir taraf olacağını biliyordum.

Öte yandan Us Weekly'ye verdiği röportajda karakterinin 3. sezonda olup olmayacağından bahseden aktör, "Jack kesinlikle hâlâ hayatta" dedi ve bunun karakterinin dönüşü için "umut" olduğunu söyledi. 

 

Independent Türkçe, Page Six, US Weekly

DAHA FAZLA HABER OKU