Kendall Jenner, Instagram'da "ayak parmağıyla ilgili yorumları engelleyeceğini" söyledi

Geçmişte internet trolleri Jenner'ın ayaklarıyla alay etmişti

(AFP)

Kendall Jenner topuklu terlikler giydiği ve ayaklarının göründüğü fotoğrafı Instagram'da paylaştıktan sonra "ayak parmağıyla ilgili yorumları engelleyeceğini" söyleyerek espri yaptı.

Daha önce "uzun" olduğu söylenen ayak parmakları nedeniyle tiye alınan Jenner paylaşımıyla birlikte şöyle yazdı:

Ayak parmağıyla ilgili tüm yorumları engelliyorum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bizzat modelin yanı sıra Jenner'ın arkadaşları ve ailesi de cuma günü bir dizi fotoğraf paylaşarak bu şakaya katılmakta gecikmedi. 26 yaşındaki Jenner, fotoğrafta vücudunu saran rengarenk bir maxi elbisesiyle görülüyor.

Hailey Bieber "Gülmekten yarılıyorum" derken, Jenner'ın küçük kız kardeşi Kylie ise iki ayak emojisi ve "Onları seviyorum" dedi. Kylie ayrı bir yorumda da bir dizi gülmekten gözünden yaş gelen emoji paylaştı.

Jenner'ın annesi Kris Jenner, kalp gözlü emojiyle "Tanrım, seni seviyorum" dedi. Üvey kız kardeşi Khloe Kardashian ise şu yorumu yaptı:

Koskocaman ayak parmaklarını seviyorum.
 


Jenner, Elle dergisine 2015'te verdiği röportajda "dünyanın en uzun ayak parmaklarına" sahip olmakla ilgili espri yapmıştı.

Jenner o esnada, "Bunlar örümcek ayak parmakları. Öyleler" demişti.

Ayrıca örümcek parmaklarım da var.

Instagram'da 228 milyon takipçisi olan Jenner daha önce troller "incitici" ifadeler kullandığında nasıl zorlandığından bahsetmişti.

Jenner, 2019'da Allure'a "Birilerinin bana söyledikleri yüzünden günlerce ağladığım oldu ve bunlar sayesinde güçlenmek zorunda kaldım" demişti.

Yani, beni yanlış anlamayın: Ben insanüstü değilim. Kesinlikle hislerim var ve insanların internette söyledikleri çok incitici.

Sizin de sadece hayatınıza devam etmeniz ve bunlara ciddiye almamanız gerekiyor. Bence o batağa saplanır da sürekli bunları ciddiye alırsanız epey sağlıksız bir hal alabilir. Bence bu sizi gerçekten mahvedebilecek bir şey.

Fotoğrafta en son geçen hafta Vanity Fair'in Oscar sonrası partisinde görülen Jenner'ın kestane rengi saçlara döndüğü de görülüyor.

Manken, bakır tonu lüleleriyle ilk kez şubattaki Milano Moda Haftası kapsamında düzenlenen Prada Sonbahar-Kış 2022 Defilesi'nde göstermişti.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU