Elon Musk ile Çeçen lider Kadirov sosyal medyada atıştı

Putin'i alaycı bir dille düelloya davet eden Musk kendisine "Elona" diye hitap eden Kadirov'a "Eğer o kavga etmekten korkuyorsa solak olmamama rağmen sadece sol elimi kullanmaya da razıyım" diye yanıt verdi

Fotoğraflar: Reuters/Tass Kolaj Independent Türkçe

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeir müdahalesyle başlayan savaş 21. gününde devam ediyor.

Önceki gün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i alaycı bir dille düelloya davet eden Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk ile Çeçen lider Ramazan Kadirov sosyal medyada atıştı.

Elon Musk’ın ismine "a" harfini ekleyerek kadın ismi olan Elona diye hitap eden Kadirov, "Kibar Elona’dan vahşi Elon’a dönüşmen için kaslarını biraz daha çalışman gerekiyor" dedi.

Kadirov, Musk'a silah talimi ve dövüş sanatları eğitimi alması için Rusya Özel Kuvvetler Üniversitesi, Akhmat Dövüş Kulübü, Grozni Çeçen Devlet Televizyonu ve Radyosu'nu önerdi.

Kadirov’un Telegram’daki paylaşımlarının ekran görüntüsünü paylaşan Elon Musk ise "Bu teklif için teşekkür ederim ama bu kadar mükemmel bir eğitim bana çok fazla avantaj sağlar. Eğer o kavga etmekten korkuyorsa solak olmamama rağmen sadece sol elimi kullanmaya da razıyım. Saygılar, Elona" ifadeleriyle yanıt verdi.

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU