Bill Gates'le boşanan Melinda Gates yeniden flört etmeye "kesinlikle" açık olduğunu söyledi

Hayırsever milyarder, 27 yıllık evliliğinin ardından Microsoft'un kurucu ortağından boşanmasına dair açıklamalarda bulundu

(AP)

Melinda French Gates, Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates'ten boşandıktan sonra yeniden birileriyle flört etmeye açık olduğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

57 yaşındaki hayırsever, Gayle King'le CBS Mornings'teki röportajında 66 yaşındaki Bill Gates'ten boşanmasını anlattı. French Gates, hayatının flört de dahil her alanı için bu yeni dönemi dört gözle beklediğini belirtti.

King yeniden aşık olmaya açık olup olmadığını sorduğunda French Gates başını sallayıp gülümseyerek flört etmeye "kesinlikle" açık olduğunu söyledi.

French Gates, "Umarım bunu tekrar yaşarım" dedi. Flört havuzunun bu noktada fazlasıyla "ilginç" olduğunu eklerken, "Ayağımın ucunu birazcık daldırıyorum" diye devam etti.

Neden olmasın ki?

Şimdi ayrı olan çift, 27 yıllık evliliğin ardından Ağustos 2021'de boşanmıştı. French Gates kapsamlı bir röportajda ayrılığın artık "aralarındakine güvenememesi" üzerine gerçekleştiğini açıkladı. Bill Gates ise daha önce evlilikleri sırasında sadakatsiz davrandığını itiraf etmişti. French Gates eski kocasının reşit olmayan çocukların seks ticaretinde rol oynayan Jeffrey Epstein'le arkadaşlığının da boşanmalarında rol oynadığını iddia etti. Fakat ayrılmalarının tek bir nedeni yoktu.

French Gates, "Tek bir an ya da belirli bir şey olmadı" diye anlattı.

Zamanla öyle bir nokta geldi ki bunun sağlıklı olmadığını fark etmemi sağlayacak kadar çok şey birikmişti ve aramızdakilere güvenemiyordum.

Fakat hayırsever milyarder geleceğin neler getireceği konusunda heyecanlı.

French Gates, "Bu iyileşme yolculuğuna koyuldum ve diğer tarafa doğru ilerlemeye başladığımı hissediyorum. Şu anda gerçekten de bu bölümde yeni bir sayfa açıyormuşum gibi geliyor" ifadelerini kullandı.

Yani, 2022 yılındayız ve aslında hayatta beni nelerin beklediği konusunda gerçekten heyecanlıyım.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU