The Big Bang Theory'nin Leonard'ı bir duvara üç bin sakız yapıştırmış

Kunal Nayyar, rol arkadaşı Galecki'nin tuhaf alışkanlığını anlattı

Johnny Galecki ve Jim Parsons'ın başrollerinde yer aldığı The Big Bang Theory, 2007 ve 2019 arasında CBS'te yayımlanmış ve büyük bir izleyici kitlesine ulaşmıştı (CBS)

The Big Bang Theory oyuncusu Kunal Nayyar, rol arkadaşı Johnny Galecki'nin dizinin setindeki tuhaf alışkanlığını anlattı. 

12 sezonluk popüler sitcomda Nayyar, Raj'ı canlandırırken Galecki de Leonard'ı oynamıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Britanya doğumlu Hintli aktör Nayyar, Channel 4'da yayımlanan Sunday Brunch adlı programa 30 Ocak'ta katıldı ve The Big Bang Theory'nin merdiven çekimlerinin nasıl gerçekleştirildiğinden bahsetti. 

Dizi, fizik dehaları Sheldon'la Leonard'ın oyuncu olmak isteyen apartman komşusu Penny'le yaşadıklarını anlatıyordu. Sheldon ve Leonard'ın arkadaşları Howard, Raj ve Amy de maceralara dahildi. 

Nayyar oyuncuların apartmanın katlarını inip çıkarken kullandıkları merdivenin sonunda sadece bir duvar olduğunu ve sahnede farklı bir kata geçtiklerini göstermek için kamera hileleri yaptıklarını söyledi. 

 

cbs1.jpg
Kunal Nayyar'ın oynadığı Raj astrofizikçiydi (CBS)

 

Oyuncu, Galecki'nin bahsi geçen duvara 12 yıl boyunca çiğnediği üç bin sakızı yapıştırdığını söyledi ve şunları dile getirdi:

Hiçbir yere gitmeyen merdivenlerden koşarak çıkarsınız ve sonra sanki yeni bir katmış gibi aşağı inersiniz. Aşağıda hiçbir şey yoktu. Orada Johnny Galecki'nin 12 yıl boyunca üç bin tane sakız yapıştırdığı bir duvar vardı.

40 yaşındaki aktör ayrıca şunları söyledi:

Şaka yapmıyorum. Bu yüzden herhangi biriniz Johnny Galecki hayranıysanız ve onun kurumuş sakızını istiyorsanız eminim internette bir yerlerde satışa çıkmıştır. Hollywood'a hoşgeldiniz.

 

Independent Türkçe, Screenrant, Daily Express

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU