Friends ilham verdi: The Big Bang Theory ekibi de yeniden bir araya gelecek mi?

Oyuncu, senaryosuz bir şekilde yeniden bir araya gelen Friends'i izlemekten keyif aldığını itiraf etti

The Big Bang Theory, 279 bölümün ardından final yaptı (CBS)

Kaley Cuoco, The Big Bang Theory'nin oyuncu kadrosunun ileride Friends tarzında canlı yayımlanacak bir yeniden bir araya geliş bölümü çekmesini istiyor.

Hit sitcom'un oyuncu kadrosu, Friends'in 2004'te sona ermesinin ardından ilk kez haziranda James Corden'ın sunduğu senaryosuz özel bölüm için kamera önünde yeniden bir araya gelmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cuoco, Variety'ye yaptığı açıklamada, Friends'in yeniden bir araya gelmesinden gerçekten keyif aldığını ve kendi sitcom dizisi The Big Bang Theory kadrosunun da birkaç yıl içinde benzer bir şey yapmasını umduğunu itiraf etti.

Oyuncu, "İzlerken, bunu kesinlikle bir gün ben de yapmayı çok isterim diye düşündüm. Bunu kendi dizimiz için yapmayı çok isterdim" dedi.

The Big Bang Theory 12 sezonun ardından 2019'da sonlanmıştı. Dizide Cuoco'nun yanı sıra Jim Parsons ve Johnny Galecki de rol almıştı.

HBO'nun The Flight Attendant dizisindeki rolüyle bu yıl Altın Küre'ye aday gösterilen Cuoco, geçtiğimiz günlerde "sonsuza kadar" The Big Bang Theory'deki karakteri Penny olarak tanınmaktan mutlu olduğunu dile getirmişti.

Cuoco, "The Flight Attendant yayımlandığında 'Yeni kız, Kaley Cuoco' denen bir yazı çıktı. Ekibim ve ben buna çok güldük" demişti:

 'Bilmiyorlar mı?'

Bir şeyden kurtulduğumuzu hissettik… Çünkü açıkçası en büyük endişe, 'Ah, sonsuza kadar Penny olarak tanınacaksın' idi. Bu arada, eğer öyleysem bu harika. Bu, hayatımın harika bir parçasıydı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU