Lady Gaga: Salma Hayek'le çektiğimiz seks sahnesi henüz gösterilmedi

Ridley Scott'ın yönetmen koltuğunda oturduğu film 2021'in en çok konuşulan yapımları arasındaydı

Salma Hayek ve Lady Gaga'nın yer aldığı Gucci Ailesi tüm dünyada gişede 145 milyon dolar hasılat elde etmişti (Fotoğraflar: AP)

ABD'li şarkıcı ve aktris Lady Gaga, Gucci Ailesi'nde (House of Gucci) Salma Hayek'le birlikte kamera karşısına geçtiği seks sahnesinin filmden çıkarıldığını açıkladı. 

Grammy ödüllü müzisyen açıklamayı filmin diğer yıldızlarıyla birlikte katıldığı panelde yaptı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmde Patrizia Reggiani'yi canlandıran 35 yaşındaki aktris, "Bu filmin görmediğiniz bir yanı var" ifadelerini kullandı. 

Moda dünyasının ünlü ailesinin hikayesini anlatan yapım eşi Maurizio Gucci'yi öldürmek için komplo kurmaktan suçlu bulunan Reggiani'ye odaklanıyor. 

Lady Gaga, karakterinin 55 yaşındaki Hayek'in oynadığı, Pina lakaplı Giuseppina Auriemm'le cinsel ilişkiye girdiğini söyledi. Aktris söz konusu sahnelerin filmde kullanılmadığını belirtti. 

Lady Gaga panelde şu ifadeleri kullandı:

Bu filmin görmediğiniz bir yanı var, Pina ve benim cinsel ilişki yaşadığımız yer. Tamam evet, yönetmenin kurgusu, kim bilir. Ama bu Ridley Scoot'ın yönetmenliğinin kanıtı çünkü o noktaya gitmemize izin vermişti. Salma'yla sette olduğumuzu ve 'Maurizio öldükten sonra belki daha şehvetli hale gelir' diye düşündüğümüzü hatırlıyorum.

Bu sahnenin yönetmenin kurgusuna eklenebileceği imasında bulunan Lady Gaga'nın açıklamasının ardından salonda gülüşmeler oldu. Bunun üzerine Hayek, "Şaka yaptığını sanıyorsunuz" diyerek ünlü şarkıcıyı doğruladı.

 

 

Oyuncular sahnenin neden çıkarıldığını açıklamadı ancak Screenrant'in haberine göre filmin uzunluğu bunda etken olmuş olabilir. Film, 2 saat 38 dakika sürüyor. 

Filmin gerçekleri yansıtmadığını belirten gerçek Gucci ailesinin eleştirilerine maruz kalan Gucci Ailesi, 2021'in en çok konuşulan yapımlarından biriydi. 

 

Independent Türkçe, Screenrant, The New York Post

DAHA FAZLA HABER OKU