Hayvanat bahçesindeki "gizemli yaratığın" sırrı çözüldü

Kısa süreli bir kafa karışıklığının ardından çalışanlar tedirginlik yaratan nesnenin ne olduğunu ortaya çıkardı

Folly Farm hayvanat bahçesinde tespit edilen nesne ilk başta çalışanlar arasında tedirginlik yaratmıştı (Facebook/Folly Farm Adventure Park & Zoo)

Galler'in Pembrokeshire kentindeki Folly Farm hayvanat bahçesinde çalışanlar alandaki göletlerinden birinde görülen "gizemli yaratığın" oyuncak bir timsah olduğunun ortaya çıktığını söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çalışanlar korkutucu bir durum olmaması nedeniyle "rahat bir nefes aldıklarını" ifade etti. "Gizemli yaratığın" ilk önce zebra kuyruksürenlerinin bulunduğu alana yakın bir gölette fark edildiği belirtildi. 

Başlangıçta yaratığın ne olabileceği konusunda çalışanlar kafa karışıklığı yaşasa da hayvanat bahçesi ekibinin yakından yaptığı incelemenin ardından telaş yaratan nesnenin birinin kazara düşürdüğü oyuncak timsah olduğu tespit edildi. 

Folly Farm konuyla ilgili Facebook'ta şu açıklamayı yaptı:

Bu gizemli 'yaratığı' hafta sonu ziyaretçilerimizden biri zebra kuyruksüren bölümünde fark etti ve hepimizin kafasının karışmasına neden oldu. Minyatür bir Loch Ness Canavarı mıydı? Gizemli bir su kertenkelesi mi?!

Açıklamada ayrıca, "Hayvanat bahçesi ekibimizi durumu araştırmaları için gönderdik ve sizi temin ederiz ki bu nesne birinin gölete düşürdüğü oyuncak bir timsahtı! Rahat bir nefes aldığımızı söyleyebiliriz. Ama bu gri pazartesi sabahı hepimizi güldürdü!" ifadelerini yer verildi. 

 

folly farm.jpg
(Facebook/Folly Farm Adventure Park & Zoo)

 

Sosyal medyada aktif olarak paylaşım yapan Folly Farm, Twitter'da da sevimli hayvan gönderileriyle biliniyor. 

 

Independent Türkçe, ITV, UPI

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU