Melih Gökçek'in Karamollaoğlu paylaşımına tepki: Parsel parsel zavallı.... Buruşturulup çöpe atılmışlık zavallılığı

Melih Gökçek'in Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu için "ölüm bir karış ötede" ifadesini kullanmasına Saadet Partisi sözcüsü Aydın ve Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Kurdaş tepki gösterdi

Fotoğraf: AA

Koronavirüs tedavisi hastanede devam eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'yla ilgili "Geçmiş olsun Covit olmuşsun. Bak ölüm bir karış ötede" paylaşımı yapan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e Parti Sözcüsü Birol Aydın ve Milli Gazete Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş tepki gösterdi.

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Sözlük anlamı 'şirin/sevimli' olan MELİH ismini duyunca, insanların aklına artık 'parsel parsel”'ve 'dinozor' sözcüklerinin gelmesine sebep olan 'istifa ettirilmiş' bir belediye başkanının nezaketten, insaftan ve insanlıktan uzak açıklamalarını milletimizin takdirine bırakıyoruz" ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Göze girmeye çalışıyor"

 Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş da tepkisini sosyal medya hesabından gösterdi.

Gökçek'in tweetini alıntılayan Kurdaş, şunları kaydetti:

Bu da bir başka zavallı!
Parsel parsel zavallı....
Buruşturulup çöpe atılmışlık zavallılığı!
Hala umudu var; göze girmeye çalışıyor..

Karamollaoğlu hastaneye yattı

4 Ocak'ta koronavirüse yakalandığını duyuran Karamollaoğlu'nun dün kontrol amaçlı gittiği hastanede doktorların tavsiyesi üzerine yatışı yapıldı.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU