Andrew Garfield: Eve Dönüş Yok'ta Örümcek-Adam yalnızlıktan kurtuldu

Ünlü aktör, Tom Holland ve Tobey Maguire'la birlikte kamera karşısına geçme deneyiminden bahsetti

İnanılmaz Örümcek-Adam (Amazing Spider-Man) filmlerinde ikonik karakteri Andrew Garfield canlandırmıştı (Sony Pictures)

Amerikalı aktör Andrew Garfield, Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'taki (Spider-Man: No Way Home) sahneleri çekerken "ortanca kardeş" olmanın yaşattığı hisleri duygusal biçimde anlattı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Son Marvel filminde çoklu evren sayesinde daha önce ikonik karakteri canlandıran Tobey Maguire ve Andrew Garfield, Marvel Sinematik Evreni'nin genç yıldızı Tom Holland'a eşlik etti. Filmde kahramanlar; Doctor Octopus, Electro ve Green Goblin gibi kötü karakterlere karşı birlik oldu. 

Entertainment Tonight'a verdiği röportajda kendisi gibi Örümcek-Adam'ı canlandıran diğer iki aktörle bir araya gelme fırsatı elde etmekten memnun olduğunu dile getiren Garfield şunları söyledi:

Gerçek Örümcek-Adam kahramanım Tobey Maguire ve Tom Holland'ın parlak, inanılmaz, yetenekli, komik, tatlı Örümcek-Adam'ının yanında kostüm giyme ve ortanca kardeş olma fırsatım oldu.

Aktör, Örümcek-Adam'ın genel olarak yalnız bir süper kahraman olarak bilinmesinden söz ederek üç oyuncunun bir araya gelmesiyle karakterin yalnızlığının çözüldüğünü ifade etti. Garfield şunları ekledi:

Ve daha önce evrende kendisini çok yalnız hisseden bu üç adam birdenbire asla yalnız olmadıklarının ve aslında orada bir kardeşlik olduğunun farkına varıyor.

Garfield ve Maguire'ın yönetmen Jon Watts'la birlikte filmi görmek için bir araya geldikleri sırada çekilen fotoğraf da sosyal medyada viral oldu. 

Yıldız isimler salona girerken kalabalığın vereceği tepkiyi merak ettikleri için bir araya gelse de daha sonra karar değiştirerek filmi sonuna kadar izlemiş.

 

 

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok sinemalarda izlenebilir. 

 

Independent Türkçe, Entertainment Tonight, Screenrant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU