Audrey Hepburn'ün oğlu, annesini Rooney Mara'nın canlandıracak olmasını yorumladı

Sean Hepburn Ferrer, "Rooney'nin olması mutluluk verici" dedi

Bugüne kadar birbirinden farklı rollerde izleyicilerin karşısına çıkan Rooney Mara (sağda) bu kez de Audrey Hepburn (solda) olarak hayranlarıyla buluşacak (Fotoğraflar: IMDb)

Audrey Hepburn'ün oğlu, yeni bir biyografi filminde annesini Rooney Mara'nın canlandıracağını açıklanmasının ardından bunu onayladığını söyledi.

Çılgınlar Kraliçesi'nin (Breakfast at Tiffany's) ikonik oyuncusu hakkındaki film Apple'da hazırlık safhasında ve Oscar'a aday gösterilmiş yönetmen Luca Guadagnino projeye eklendi. 36 yaşındaki Mara, Hepburn'ü canlandıracak ve filmin yapımcılığını üstlenecek.

Sean Hepburn Ferrer cuma (7 Ocak) Fox News'e konuştu ve proje hakkında kendisiyle temasa geçildiğinde "projeden haberdar olmadığını" söyledi.

Rooney'nin olması mutluluk verici. Görünüşe göre orada çok fazla aşk var.

1993'de 63 yaşındayken kanserden hayatını kaybeden Hepburn, 1950'li ve 1960'lı yıllarda oynadığı Roma Tatili (Roman Holiday), Sabrina ve Benim Tatlı Meleğim (My Fair Lady) gibi filmlerdeki performanslarıyla dünya çapında takdir görüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sinema yıldızı, Roma'yı görmek için kendi başına seyahat eden bir prensesi oynadığı Roma Tatili'yle Oscar, Bafta ve Altın Küre kazanmıştı. Filmde Gregory Peck, Hepburn'ün karşısında muhabir olarak rol almıştı.

Hayatının sonraki yıllarında Hepburn, UNICEF için bağış toplamak ve farkındalık yaratmak amacıyla dünyayı dolaşmıştı. Hepburn, Afrika, Güney Amerika ve Asya'nın en yoksul topluluklarından bazılarında çalıştı.

Mara, Todd Haynes'in akılda yer eden aşk hikayesi Carol'daki rolüyle Oscar'a aday gösterilmişti ve David Fincher'ın Ejderha Dövmeli Kız (The Girl With the Dragon Tattoo) yeniden çevriminde, Lion ve Magdalalı Meryem (Mary Magdalene) filmlerinde de rol aldı.

Filmin senaryosunu Beni Adınla Çağır'ın (Call Me By Your Name) yönetmeni Guadagnino'yla daha önce 2019 tarihli kısa film The Staggering Girl'de birlikte çalışan Michael Mitnick yazacak.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU