Örümcek-Adam'ın yapımcısı: Tom Holland ve Zendaya'yı uyararak sevgili olmamalarını söyledim

Bundan önceki iki Örümcek Adam da süper kahramanın aşkını canlandıran aktrislerle ilişki yaşamıştı

Tom Holland, Zendaya'nın kendisinden uzun olması yüzünden çıkan tartışmaların ardından erkeklerin boyunun partnerlerinden daha uzun olması gerektiğinin "aptalca bir varsayım" olduğunu söylemişti (Reuters)

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'un (Spider-Man: No Way Home) yapımcılarından Amy Pascal, filmin yıldız çifti Tom Holland ve Zendaya'yı geçmişte uyardığını söyledi.

New York Times'ta 17 Aralık'ta yayımlanan röportajda Pascal, ikiliye birbirleriyle ilişkiye başlamamalarını tavsiye ettiğini açıkladı.

"Tom ve Zendaya'yı seçtiğimiz ilk zaman onları ayrı ayrı bir kenara alıp nasihat ettim. 'O işlere bulaşmayın. Yapmamaya çalışın' dedim" ifadelerini kullanan Pascal, sözlerini şöyle sürdürdü:

Aynı tavsiyeyi Andrew (Garfield) ve Emma'ya (Stone) da vermiştim. Sevgili olmak işleri karmaşıklaştırabilir. Ama kimse bana aldırmadı.

Holland ve Zendaya'nın ilişkisi, temmuzda öpüşürken çekilen bir fotoğraflarının yayımlanmasıyla ortaya çıkmıştı.

Bundan önceki iki Örümcek Adam da süper kahramanın aşkını canlandıran aktrislerle ilişki yaşamıştı

Tobey Maguire, üç filmde birlikte oynadığı Kirsten Dunst'la sevgili olmuştu. Maguire ve Dunst, Örümcek-Adam 2'nin (Spider-Man 2) öncesinde ilişkilerine nokta koymuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Stone ve Garfield ise 4 yıllık birlikteliğin ardından 2015'te ayrılmıştı.

Holland ve Zendaya'nın yanı sıra Benedict Cumberbatch'in de rol aldığı Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok, 17 Aralık'ta vizyona girdi.

Film yayımlandığı gün 296 bin 623 kişi tarafından izlenerek tüm zamanlar en yüksek yabancı film açılış rekorunu kırdı. Sony Pictures ve Marvel'ın ortak yapımı olan film ayrıca vizyona girdiği gün dünya genelinde 50 milyon dolar (886 milyon TL) hasılat ederek tüm zamanların en iyi açılışını yapan üçüncü filmi oldu.

 

Independent Türkçe, New York Times, Euronews Türkçe

Derleyen Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU