Marvel, Tom Holland ve Zendaya'nın ilişkisinden rahatsızlık duymuş

Genç çiftin ilişkisinin sinematik evreni etkilemesinden endişe duyulduğu iddia edildi

Tom Holland ve Zendaya'nın set aşkının gerçeğe dönüşmesi hayranları heyecanlandırmıştı (IMDb)

Örümcek Adam filmlerinin genç yıldızları Tom Holland ve Zendaya'nın ilişki yaşadığının ortaya çıkması görünüşe göre Marvel'ı rahatsız etmiş. 

Marvel Sinematik Evreni'nin sevilen oyuncuları kısa süre önce bir arabanın içinde birbirlerini öperken görüntülenmişti

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Örümcek-Adam: Eve Dönüş (Spider-Man: Homecoming) ve Örümcek-Adam: Evden Uzakta'da (Spider-Man: Far From Home) birlikte rol alan oyuncular filmlerde de genç aşıkları canlandırmıştı. 

We Got This Covered'ın içeriden bir kaynağa dayandırdığı haberde Marvel'ın, ikilinin birlikteliğinden endişe duyduğu ve çifti yakından takip ettiği iddia edildi.

Kaynağın iddiasına göre Marvel, ilişkilerin genellikle inişli çıkışlı olması nedeniyle ikilinin setteki uyumunun bozulmasından kaygılanıyor. Her ne kadar birliktelikleri iyi giderken sorun yaratmasa da Tom Holland ve Zendaya'nın ayrılması durumunda işler sarpa sarabilir.

 

 

Söz konusu durum hem 25 yaşındaki Holland hem de 24 yaşındaki Zendaya açısından ciddi bir baskı gibi görünebilir. Ancak Marvel'ın set dışında yaşanabilecek herhangi bir aksiliğin Örümcek-Adam'ı etkilemesini istememesi de anlaşılabilir. 

İkilinin birlikte beyazperdeye yer alacağı Spider-Man: No Way Home, 17 Aralık 2021'de vizyona girecek.

Kısa süre önce son filmde Dr. Octopus'un Örümcek-Adam'a karşı kurduğu "Belalı Altılı"nın (Sinister Six) görülebileceği öne sürülmüştü. Electro ve Doctor Octopus'a eklenebilecek 4 kötü karakterin hayranların karşısına çıkabileceği belirtilmişti. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered, Page Six

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU