Ara vereceği açıklanan BTS'in her bir üyesi ayrı Instagram hesabı açtı

Hesapların her biri açıldıktan sadece birkaç saat sonra 20 milyona yakın takipçiye ulaştı

Artık BTS üyelerinin her birinin kendi şahsi Instagram hesabı var.

Hesaplar, grubun geçen hafta "enerji depolamak" için 2019'dan bu yana ikinci geçici arayı ilan etmesinden sonra açıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Grubun açıklamasında, "BTS'in 2019'daki ilk aradan sonra ikinci uzun süreli resmi dinlenmeye çekilmeyi planladığını size bildirmek istiyoruz" dendi.

Söz konusu ara, grup üyeleri Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V ve Jungkook'un sırasıyla Los Angeles'taki planlanan resmi etkinliklerini ve 2021 Jingle Ball Turu'nu tamamladıktan sonra başlayacak.

Açıklamada, "BTS, 2020 ve 2021'deki Kovid-19 şartlarında hayranlarla etkileşim kurmak için aktif kaldı ve üst düzey küresel sanatçılıklarını pekiştirecek göz kamaştırıcı sonuçlar elde etti" dendi.

Bu dinlenme dönemi, kendini yorulmak bilmeksizin faaliyetlerine adamış BTS üyelerine, yeniden ilham alma ve tekrar yaratıcı enerjiyle dolma şansı verecek.

Ayrıca onlar da çıkışlarından bu yana ilk kez tatil sezonunu aileleriyle geçirecek.

Artık J-Hope, Jimin, Jin, Jungkook, RM, Suga ve V'nin hepsinin kendi şahsi Instagram hesabları var.

Hesapların her biri açıldıktan sadece birkaç saat sonra 20 milyona yakın takipçiye ulaştı.

Jungkook, yeni Instagram hesabında iki fotoğraf paylaştı. Fotoğraflardan birinde, BTS'in yakın zamanda "Permission to Dance On Stage" turu kapsamında konser verdiği Kaliforniya eyaletine bağlı Inglewood'daki SoFi Stadı'nda sahnede otururken görülüyor.

J-Hope, Jin, RM ve V birkaç fotoğraf yayımlarken Jimin bir siyah beyaz fotoğraf yükledi. Suga ise kırmızı bir kare paylaştı.
 


 

 


Grubun Los Angeles'taki yeni konserini inceleyen The Independent, "Zirve noktası 'Butter' oldu ama aslında konser zirvelerle doluydu" demişti.

Bir an Rapçi Suga, "I'm Fine"da ateş püsküren söz akışını sergiliyor, sonra grubun BM Genel Kurulu'na hitap ettiği görüntüleri izliyoruz, derken şarkıcı Jin "Epilogue: Young Forever" ve "Spring Day"in duygu yüklü yorumları için saçını kırmızı kurdelelerle iki yandan topluyor.

Tüm bunlar sırasıyla eğlenceli ve sonra son derece ciddi, müziksel olarak büyüleyici ve asla tam anlamıyla özgünlükten daha azıyla performans göstermeyen bir gösteriye katkı sağlıyor. Performans bir şeyi netleştiriyorsa, o da tesadüfen dünyanın en büyük grubu olamayacağınız.

BTS ayrıca yakın zamanda "Butter" teklisi için en iyi pop/düet grubu performansı kategorisinde 2022 Grammy adaylığı da elde etmişti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU